nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior kínos kérdésre válaszolt

L.L. Junior kínos kérdésre adott választ – kiderült, hogy korábban lefeküdt a rajongójával

L.L. Junior és Hajdú Péter több kínos kérdésre is válaszolt.

Curtis és Demcsák Zsuzsa után L.L. Junior lesz a Life TV-n látható Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége. A zenész beszél többek között élete legnehezebb időszakáról, a kisfia elvesztéséről, a feleségéről és a kislányáról is. A műsor részeként Junior és a házigazda egy asztalitenisz meccsen mérték össze a tudásukat, ahol a győztes mindig kérdezhetett a vesztestől. Így jött fel a téma, hogy a zenész lefeküdt-e már rajongójával. 

„Igen” – válaszolta egy kisebb habozás után L.L. Junior, azonban a részleteket nem osztotta meg Hajdú Péterrel. Ezután a műsorvezetőt kérdezték, miszerint volt-e plasztikai műtéte korábban. A válasz szintén igen volt, ám mivel eldöntendő kérdést tett fel Junior, Hajdú nem fejtette ki, hogy pontosan mi volt az.

„Mindig őszinte vagy a feleségeddel? Volt, amit már elhallgattál esetleg?” – tette fel a következő kérdést a Life TV vezérigazgatója. 

„Volt, amit egy ideig elhallgattam, de utána színt vallottam” – válaszolt L.L. Junior.

ll junior hajdú péter

L.L. Junior és Hajdú Péter (Fotó: Life TV)

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsort pénteken 22 órakor nézheted meg a Life TV-n.

L.L. Junior ismét apa lett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top