nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő 56 évesen is bomba

Détár Enikő mikor lett 56 éves? Akkor és most fotók

Détár Enikő igazi maximalista, aki bár idén ünnepelte az 56. születésnapját, fantasztikus formában van.

Détár Enikő magánélete rendeződött, hiszen civil kedvese, az angoltanárként dolgozó Péter személyében ismét rátalált a szerelem. A koronavírus-járvány azonban a színésznőt sem kímélte, munkái nagy részét elvesztette, ezért átmenetileg árufeltöltőnek állt. Mint mondja, sosem szégyellte, hogy kétkezi munkát kell végeznie. Azóta ezt a jellegű munkát abbahagyta, beindultak szinkronmunkái, és hamarosan láthatjuk a Dancing with The Stars táncos műsorban is, ahol az előzetes fotók alapján nem tudjuk nem észrevenni, hogy mennyire jól néz ki:

„Tréningezni kell magam, hogyha bármikor visszaállnak a dolgok, akkor felkészült legyek. És persze a kilókkal is vigyáznom kell, mert most kevesebbet mozogtam és felcsúszott rám pár kiló felesleg. A színpadi ruháimnak pedig rám kell majd jönniük. Mindig felkészült színésznő voltam, maximalista vagyok a munkámban. Az a típus vagyok, aki könnyem megunja a tornát, ha egyedül kell csinálnom. A lányom, Gigi erős tánctréningeket tud tartani, még online is edzettünk együtt. Azok nagyon jók voltak. Most figyelni fogok a táplálkozásomra is, és remélem visszanyerem az alakomat” – nyilatkozta a karantén után Détár Enikő, akinek friss fotóit elnézve, nem értjük miről beszél, mi semmi felesleget nem látunk.

És mutatunk még bizonyítékot arra, mennyire nem változott az elmúlt években:

Détár Enikő 56 évesen is elképesztő dögös

Détár Enikő 2007-ben. Mi mondtuk: megállította az időt! (Fotó: smagpix/Csaba Schumy)

Olvass még a Dancing with The Stars című műsorról az nlc.-n:

(Nyitókép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top