nlc.hu
Sztárok

Berki durván beszólt Szabó Dórinak

Szabó Dóri a könnyeit nyelve rohant ki a stúdióból

Berki Krisztián keményen beszólt műsorvezetőtársának.

Dráma zajlott a LifeTV hétfőn adásba kerülő Bréking felvételén. Berki Krisztián és műsorvezető-társa, Szabó Dóri között a „mennyire veszélyes a gyerekek közösségi médiában való szerepeltetése? téma kapcsán szabadultak el az indulatok.

Szabó Dóri és Berki

Szabó Dóri és Berki Krisztián nagyon összekapott (Forrás: Bréking – videó)

„Látjuk, vannak olyan szülők, akik intelligenciában nem érnek fel addig, hogy mit engedhetünk meg és mit nem” – jelentette ki a korábban a Mokka stábját erősítő Szabó Dóri egy kínai eset kapcsán, majd később Berkihez fordulva a következőket mondta: „Nálad is látom, hogy a Natiról viszonylag sok tartalmat sikerül kirakni. (…) Szerinted ez helyes, hogy ennyit szerepelteted?

Mire Berki durván leoltotta: „Honnan a francból tudnád te, hogy mi a helyes vagy mi nem, hogy ha nincs gyereked?

Az egykori szépségkirálynő ezen a beszóláson nagyon felhúzta magát. „Attól, mert nincs gyerekem, még lehet véleményem. Honnan tudod, hogy nekem miért nincs gyerekem? Te ismersz engem egyáltalán?” – támadt rá a nemrég intim titkáról valló Berkire, majd így folytatta: „Szerintem ez az a pont, ameddig nem megyünk el a beszélgetésben. Ennyire bunkó nem lehetsz valakivel, akinek nem tudod, milyen háttérországa van ezzel a témával kapcsolatban.

A kettőjük között kialakult csörtére Berki így reagált: „Azt tudom, hogy nincs gyereked, akkor neked ne legyen egzakt véleményed ebben a kérdésben!

Szabó Dóri azonban továbbra sem tudod túllépni műsorvezetőtársa durva megjegyzésén. „Ebben a témában nem szeretnék itt ülni a stúdióban, én magadra is hagylak” – majd jegyzeteit fogva felállt, és könnyeit nyeldesve kiviharzott a stúdióból a felvételről, otthagyva Berkit a műsor vendégeivel.

Szabó Dóri kirohant a Bréking felvételéről:

Szabó Dóri és Berki, Forrás: Bréking - videó

Forrás: Bréking – videó

Szabó Dóri és Berki, Forrás: Bréking - videó

Forrás: Bréking – videó

Szabó Dóri és Berki, Forrás: Bréking - videó

Forrás: Bréking – videó

Szabó Dóri és Berki, Forrás: Bréking - videó

Forrás: Bréking – videó

„Arra tudsz kimenni, arra van a kijárat” – mondta a távozó Szabó Dórinak Berki, aki ezek után egyedül koordinálta a beszélgetést a meghívottakkal. „Annyiszor osztom meg a gyerekemet, amennyi az én jóérzésembe belefér és csak olyan témákban osztom meg, amiben látom, hogy ő is tündököl, vagy ő is benne van és szívesen csinálja” – jelentette ki műsorvezető-társa távollétében a vendégeknek. Majd amikor kivesézték a témát, ezzel fordult a kamera felé Berki: „Elmegyünk egy rövid reklámszünetre. Megnézzük, hogy Dóri megnyugodott-e. Ha nem, akkor hívom Várkonyi Andreát.”

A reklámszünet után Szabó Dóri visszatért az asztalhoz Berki mellé, ezzel a kijelentéssel indítva el a műsor következő etapját: „Krisztián továbbra is röhög, de hát, aki bunkó, az bunkó is marad.

Ezek a sztorik is a Bréking!-ből derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top