nlc.hu
Sztárok

Lelőtték Thomas Jefferson Byrdöt

A nyílt utcán lőtték le Thomas Jefferson Byrd amerikai színészt

Thomas Jefferson Byrd 70 éves volt, a nyílt utcán lőtték agyon.

Spike Lee Oscar-díjas amerikai filmrendező az Instagram-oldalán jelentette be, hogy tegnap délután lelőtték Thomas Jefferson Byrdöt, aki több filmjében is szerepelt. A hetvenéves színészt Atlantában, a nyílt utcán lőtték le – amikor a szemtanúk kihívták a rendőröket, még csak sérültet jelentettek, mire azonban a mentők kiértek, Byrd már halott volt – írja a CNN online.

View this post on Instagram

I’m So Sad To Announce The Tragic Murder Of Our Beloved Brother Thomas Jefferson Byrd Last Night In Atlanta,Georgia. Tom Is My Guy,Here Below You See Him As The Frightening Character Errol Barnes In CLOCKERS. Brother Byrd Also Did His Thang In My Joints- CHI-RAQ,SWEET BLOOD OF JESUS, RED HOOK SUMMER,BAMBOOZLED,HE GOT GAME,GET ON THE BUS,GIRL 6 And CLOCKERS. May We All Wish Condolences And Blessings To His Family. Rest In Peace Brother Byrd.🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

A post shared by Spike Lee (@officialspikelee) on

„Szomorúan jelentem be, hogy szeretett testvérünket, Thomas Jefferson Byrd-öt tegnap éjszaka meggyilkolták Atlantában” – kezdte sorait a rendező, aki évtizedek óta jó barátságot ápolt a színésszel.

Thomas Jefferson Byrd 1950. június 25-én született, Spike Lee által került be a filmes világba, többször dolgoztak együtt, például a Játék ördöge, a Ha megy a busz és a Girl 6 – A hatodik hang című alkotásokban. Emellett a Broadwayn is játszott, több díjra jelölték színpadi színészként. 

thomas jefferson byrd

Thomas Jefferson Byrd 2014-ben (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top