nlc.hu
Sztárok

Kezdődik Házasodna a gazda

Megvan, mikor indul a Házasodna a gazda új évada

A Házasodna a gazda 3. évada 2020 őszén minden hétköznap este lesz látható a csatornán.

Október 19-től az RTL Klubon egy gazdasszony és négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Betti gazdasszony, Peti, Szabolcs, Roland és Pisti gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor ezúttal minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a gazdák párkeresését.

Változás még az előző évadokhoz képest, hogy a rapid randik nem egy külső helyszínen zajlanak. Idén a gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre. A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét.

A műsorvezető Nádai Anikó, idén is igyekszik tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében. Házasodna a gazda, október 19-től minden hétköznap 21:05-től az RTL Klubon!

Részletek a Házasodna a gazdával kapcsolatban:

házasodna a gazda

A Házasodna a gazda szereplői (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top