nlc.hu
Sztárok

Gulyás Roland verekedése

Súlyosan megverte élettársa fiát az x-faktoros Gulyás Roland, rendőrségi eljárás indult a 23 éves énekes ellen

A verekedésben Gulyás Roland párja is megsérült. Súlyos testi sértés miatt eljárás indult az énekes ellen.

Gulyás Roland az élettársát és annak 17 éves fiát bántalmazta egy eldurvult vita során, a fiatalembernek eltört az állkapocscsontja – írja a Blikk. A verekedés miatt rendőrségi eljárás indult a 2017-es X-Faktor 3. helyezettje ellen.

Gulyás Roland

Gulyás Roland fél, hogy évekre rács mögé kerülhet (Forrás: RTL Klub)

 „Szegény fiúból ömlött a vér. (…) Azt mondta, a balhé azért robbant ki, mert nem akarta hallgatni, hogy az édesanyja és kedvese hangosan szexelnek, ezért felhangosította a tévét, ami a párnak nem tetszett, ezután szólalkoztak össze” – mesélte a bulvárlapnak a család egyik ismerőse.

Gulyás Roland hibásnak érzi magát a történtek miatt, ám állítja, nem csak ő tehet arról, hogy így elfajult a vita. Elmondása szerint először a párja fia ütött: gitárral verte őt fejbe. A verekedőket az énekes élettársa próbálta szétválasztani, ő a dulakodás közben sérülhetett meg.

 „Sajnálom, hogy így alakult. (…) Lelkileg megvisel. Romba dőlt az életem” – nyilatkozta a korábban bedrogozva elkapott énekes.

Olvass még x-faktorosokról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top