nlc.hu
Sztárok

Cinthya Dictator a swinger parton

Swingeres élményeiről mesélt Cinthya Dictator

Véletlenül csöppent bele az orgiába Molnár Tamás párja.

A Life TV Bréking című műsorának pénteki adásában a műsorvezetők – Szabó Dóri és Berki Krisztián – a „Létezik-e jó szomszéd?” témát járta körül a vendégeikkel (Cinthya Dictatorral, Hevesi Krisztával és Garami Gáborral). Az elindított gondolatfolyam mentén még a hangosan szexelő szomszéd, az orgiák és a nudista strand is szóba került, az utóbbinál pedig a párjával a Love Bistróban szereplő Cinthya Dictator közbeszólt: „Én pedig swinger parton is voltam.

Cinthya Dictator

Cinthya Dictator nudista part helyett swinger parton kötött ki (Forrás: Life TV / Bréking – videó)

Erre a kijelentésére Berkiék egyből ráharaptak, és firtatni kezdték a részleteket. Elmondása szerint nem swinger partin, hanem swinger parton volt. „Egy időben nudista voltam, és volt egy olyan eset, amikor Horvátországban egy nudistaparadicsomba akartunk elmenni, de valami miatt egy swinger parton kötöttünk ki. De én ezt nem tudtam. Tök naivan odamentem, aztán egyik pillanatról a másikra azt vettem észre, hogy körülbelül négy férfi »hegedült«. Én meg: »Úristen! Ez tilos egy nudista helyen! Itt nem szabad!« Elkezdtünk arrébb menni, és ezek a »hegedülő« férfiak jöttek utánunk. Nahát, ott is szexelnek, meg ott is, meg mondták, hogy menjünk mi is” – mesélte Cinthya Dictator.

Szabó Dóri és Berki Krisztián a Brékingben

Szabó Dóri és Berki Krisztián kíváncsiak voltak a részletekre (Forrás: Life TV / Bréking – videó)

„Mennyi idő után esett le, amikor elhitted a szemednek? – kérdezett rá Szabó Dóri. Mire a 30 éves modell-fotóművész: „Utána már így rájöttem elég gyorsan. Másodpercek alatt történtek ezek az ingerek, amikor szétnéztem, hogy Úristen, mi folyik itt körülöttem!”

„És mi folyt? – faggatta Berki. Cinthya Dictator erre csupán a következőt válaszolta: „Igazából én rosszul lettem ettől a helytől.

Olvass még Cinthya Dictatorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top