nlc.hu
Sztárok

Járai Mátéék a gyerekvállalásról

Járai Mátéék őszintén vallottak a gyerekvállalásról

21 éve vannak együtt, 16 éve házasodtak össze.

Bár Járai Máté és felesége, Járai Kíra egyre többet beszélgetnek a családalapításról, hiszen mindketten már 42 évesek, egyáltalán nem biztos, hogy lesz gyerekük. Nekik azonban így is jó, szeretnek ugyanis szabadon élni, ezt mi sem mutatja jobban mint, hogy nyitott házasság az övék.

Járai Máté és felesége, Kíra

Járai Máté és felesége, Kíra a Nyerő Párosban (Fotó: RTL Klub)

 „Úgy véljük, gyerekeik azoknak a felnőtteknek vannak, akik úgy érzik, hogy ezzel teljesedik ki a kapcsolatuk. Egy gyerek nem feltétele a kapcsolatnak, hanem a lehetősége, és nem biztos, hogy mi élni fogunk ezzel a lehetőséggel. Szeretünk szabadok lenni. (…) Egy gyerek pedig visszafordíthatatlan, élethosszig tartó felelősséggel jár”nyilatkozta a Story magazinnak Járai Máté.

Elmondása szerint erre pedig nem biztos, hogy fel vannak készülve, sőt attól is tartanak, hogy a családbővítés el is ronthatja a szülők párkapcsolatát. „Nem biztos, hogy apa leszek, és félek is attól, hogy egyszer ezt megbánom” – jelentette ki a tavaly, idegösszeomlás miatt kórházban kezelt színész.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Járai Mátéékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top