nlc.hu
Sztárok

Sérülést szenvedett Gabriela Spanic

Komoly bordasérülést szenvedett Gabriela Spanic, a Dancing with the Stars világsztárja

Gabriela Spanicnak már a Dancing with the Stars élő show-ja előtti próbákon meghúzódott a belső combizma, de a műsor után súlyosabb lett a helyzet.

Gabriela Spanicnak, a Dancing with the Stars világsztárjának már a táncpróbák alatt megsérült a belső combizma, az élő show alatt pedig bordaközi izmai húzódtak meg. A Bors információi szerint a műsor után sem bulizott együtt a többi táncossal, fájdalmas arccal távozott a stúdióból.

„Nem voltak elvárásaink, csak élvezni szerettük volna a táncot, és ezt abszolút hoztuk. Gaby combhúzódása meggyógyult, az új sérülése azonban kétségtelenül kihívások elé állít minket. Az emeléseket át kell gondolnunk, olyan mozgásokat kell kitalálnunk, amelyek nem terhelik Gaby fájó oldalát” – mondta Gaby partnere, Andrei.

Gabriela Spanic sérülést szenvedett

Gabriela Spanic gyógyszereket kap, és folytatja a versenyt (Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

„Megyünk tovább Andreijel, csak előre tekintünk a versenyben. Természetesen ezek a sérülések nehezítik a próbákat, de az orvos azt mondta, nem kell szünetet tartanom a felkészülésben. A partnerem pedig igazi profi, tudja, mit hogyan csináljunk, hogy ne legyen nagyobb baj. Maximálisan bízom benne. Szóval a jövő héten is találkozunk” – nyilatkozta  a magyarul is tanuló Gabriela Spanic a lap megkeresésére.

Olvass még Gabriela Spanic magánéletéről is az nlc.-n:

(Nyitó kép: smagpix/Oljaos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top