nlc.hu
Sztárok

Pintér Tibor testi sértési ügye

Megszólalt Pintér Tibor az összevert lovász ügyében

Megjárja, aki hazugságokat terjeszt róla, már csak azt kellene tudni, mi az igazság.
Pintér Tibor körül nem csitulnak a kedélyek

A héten újabb botrány robbant Pintér Tibor és az ő Nemzeti Lovas Színháza körül. A Blikk úgy tudja, felmondott az egyik lovásza, aki kaszkadőr és harcművész is, talán éppen ezért tűrte szótlanul és mozdulatlanul, hogy az igazgató a fejét elvesztve agyba-főbe verje. A lovászt nagyon megrázta az eset, a rendőrség segítségét kérte, közben Pintér az iratait is elvette és az autójában is kárt tett.

Az esetet a lapnak a lovász egyik barátja részletezte, maga a sértett csak megerősítette, hogy ez mind megtörtént, nem szeretett volna nyilatkozni. Pintér pedig csak annyit mondott, hogy „ez az egész egy hazugság” 

Kedden pedig szűkszavú nyilatkozatot adott ki, amelyben perrel fenyegeti azokat, akik a fentieket terjesztik róla. „Az elmúlt napokban megjelent, személyével kapcsolatos sajtóközlésekben megfogalmazott valótlan állításokat Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója a leghatározottabban visszautasítja – áll a közleményben. – A személyét érintő, azt sértő, valótlan közlésekkel szemben, a jogellenes közlések jogkövetkezményeinek alkalmazása érdekében a megfelelő lépéseket késedelem nélkül megteszi.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/Smagpix

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top