nlc.hu
Sztárok

Újra áll a bál Bíró Ica lakásánál

Bíró Ica: Most összeomlottam

Bíró Icának ismét a lakása körül adódtak nehézségei. A Metál Lady egyre nehezebben viseli a kálváriát.

Bíró Icának nincs egy perc nyugalma, ami a lakhatása körüli fejleményeket illeti: elmondása szerint kedd hajnalban arra ébredt, hogy egykori lakásának a falát áttörték – írja a Blikk.

Ez azért történhetett meg, mert Bíró Ica nem tudott megegyezni a lakás új tulajdonosával. A vita odáig fajult, hogy kedd reggel az új tulajdonos utasítására néhány munkás megjelent majd hozzájárulás és építési engedély nélkül bontani kezdték a lakások közötti falat.

Bíró ica padlóra került

Rendőri intézkedés mellett harmadszor is kilakoltatták Bíró Ica énekesnőt devizatartozása miatt (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

„Most arra várok, hogy felhúzzák a 30 centivel beljebb építendő falat, mert addig nem merek mozdulni sem, amíg idegenek vannak itt, akik átjárhatnak a lakásomba. Tragédia, hogy itt bármit megtehetnek az emberrel… Az ügyemben túl sok az embertelen húzás, most összeomlottam, de valahogy túlélem, győzni fog az igazság” – mondta Bíró Ica, aki azt tervezi, hogy meglévő lakását eladja, hogy elfeledhesse ezt a sok szörnyűséget.

Még több hír Bíró Ica kilakoltatásáról:

(Nyitó kép: smagpix/ Szabolcs Birton)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top