nlc.hu
Sztárok

Nagy Ervin hiányosságai

Nagy Ervin: „Pokol az életem, és ezáltal a többieknek is megsanyarítom a sorsát”

Nagy Ervin a legnagyobb hiányosságáról beszél.

Nagy Ervin kiváló művész, mindig a maximumot nyújtja a képernyőn és a színpadon. Van azonban egy másik oldala is, amibe eddig nem engedett betekintést, csakis a közeli barátainak és a családjának. A civil életében ugyanis rendszeresen elkésik mindenféle találkozókról, emiatt pedig már volt, aki tartósan megharagudott rá, sőt, munkát is elvesztett a pontatlanság miatt.

„Az én legnagyobb hiányosságom az a civil életemben az összpontosítás hiánya. Magyarul egy elképesztő szétszórtság, oda nem figyelés, és időpontok be nem tartása. Tulajdonképpen, ha nem dolgozom, és nem a színpadon, vagy a kamera előtt állok, akkor én egyáltalán nem tudok fókuszálni a környezetemre, és ebből rengeteg hátrányom, konfliktusom származik. Olyan, mintha nem tartanám tiszteletben mások idejét. (…) Mindig nekifutok, mindennap megdorgálom magam ezért, azt hiszem, ez velem született. Fiatalkoromban sem tudtam tisztelni a tárgyakat, és ez nagykoromban ugyanígy van” – részletezte Nagy Ervin Kadarkai Endre vlogjában. 

„Szokták mondani, hogy szétszórt művész úr, de valójában pokol az életem, és ez azért van, mert a többieknek annyira megsanyarítom a sorsát ezáltal. (…) A szeretteim kidolgoznak különféle válságmegoldásokat, és különböző kényszerpályákon mozognak, és már kitaláltak túlélési stratégiákat maguk számára, hogy hányszor kell nekem szólni, mielőtt elindulok otthonról, hogy ne felejtsem el. Mindig emlékeztetni kell. Természetesen ezt ki-ki a maga természete szerint szóvá teszi, és presszionál ennek a megváltoztatására. Tulajdonképpen negyven éve állok harcban, vagy talán mióta megszülettem” – állítja a színész, aki azt is elárulta, hogy több munkát bukott el emiatt, hiszen állandóan késésben volt, vagy elfelejtette az adott projektet. Az is előfordult, hogy több évig haragudott rá egy-egy közeli ismerőse. 

nagy ervin

Nagy Ervin (Fotó: Smagpix)

Sztárok, akiket különös oknál fogva cseréltek le:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top