nlc.hu
Sztárok

Gulyás Roland verekedése

Pszichológus segítségére szorul a Gulyás Roland által megvert fiú

Gulyás Roland az élettársát és annak 17 éves fiát bántalmazta egy eldurvult vita során, olyannyira, hogy a fiatal fiúnak eltört az állkapocscsontja.

Másfél héttel ezelőtt bántalmazta az egykori x-faktoros, Gulyás Roland élettársát, és annak 17 éves fiát. A Blikk információi szerint a fiatal fiú lelkileg nincs jól, pszichológushoz fordulna, hogy fel tudja dolgozni a történteket.

Gulyás Roland körül nem csillapodnak a kedélyek

Gulyás Roland ellen eljárás indult (Fotó: Gábor Rozmanitz )

„Úgy tudom, a fiú kedden volt kontrollon, kiszedték a varratokat, majd azt mondták, szépen gyógyul. Már tud enni, aludni, sőt, nincs szüksége állandóan fájdalomcsillapítókra sem. Lelkileg viszont nincs jól. Szegény fiú azon gondolkozik, pszichológushoz fordul, hogy feldolgozhassa a történteket. Nem csoda, hogy nehezen teszi magát túl rajta, mivel az édesanyja sem az ő pártját fogja, inkább a szerelmét védi, ami számára óriási csalódás. Úgy tudom, a fiú a nagyszüleihez költözött, náluk lakik most, és azt beszélik, a nő sem marad a lakásban” – mondta a család egyik barátja. A lap úgy tudja, hogy az egykori x-faktoros nem kért bocsánatot a 17 éves fiútól.

Olvass még x-faktorosokról az nlc-n!

(Nyitó kép: Gábor Rozmanitz/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top