nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes: Kozsó volt a Bika maszkban

Álarcos énekes: Kozsót rejtette a Bika maszk

Az Álarcos énekes Bikája a 7. adásig menetelt. A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján neki kellett felfednie magát.

Ezúttal egy kettes és egy hármaspárbajon dőlt el az Álarcos énekesek sorsa. Az Egér az Elefánttal, a Maki pedig a Bikával és a Zebrával küzdött meg a nézők kegyeiért.

Kozsó

Kozso volt a maszk alatt – Fotó: RTL Klub

Bár mostantól extra nyom is segíti a munkát, a Nyomozók nem tudták folytatni a sikeres szériát az Álarcos énekesben, amelyben 2 hete váratlan fordulat történt: teljes homályban, sikeres gyanúsítás nélkül fejezték be a nyomozást. A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a Bika lepleződött le. Hargitai Bea szerint Növényi Norbert volt a maszk mögött, Csobot Adél Mészáros Árpád Zsoltra tippelt, Gáspár Laci Kovács „Kokó” Istvánt nevezte meg, mint Bika, Sebestyén Balázs pedig Nagy Zsolt nevét mondta be. A Bika azonban a népszerű előadót, az Ámokfutók együttes frontemberét, Kozsót  – aki nagyon sok kritikát kap a munkássága miatt – rejtette.

Ez az jelenti, hogy sikeres gyanúsítás nélkül ért véget a 7. adás.

Leleplezve! Ő volt a Bika álarc alatt:

Még 9 álarcost övez teljes titok.

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top