nlc.hu
Sztárok

György herceg és David Attenborough új dokumentfilmje

A kis György herceg nem bírta végignézni David Attenborough új dokumentfilmjét

A 7 éves György herceget annyira elszomorította a bolygónk állapota, hogy nem bírta végignézni David Attenborough új dokumentumfilmjét.
David Attenborough Vilmossal, Katalinnal és a gyerekekkel

Vilmos herceg az utóbbi időben nagyon sokat foglalkozik a bolygónk jövőjével. Nemrégiben egy nagyszabású díjat jelentett be, amely a valaha volt legnagyobb pénzjutalommal járó környezetvédelmi elismerés. Az Earthshot Prize-t már a környezetvédelem Nobel-díjaként emlegetik.

Vilmos és Katalin gyerekei nemrégiben videócseten kérdezték David Attenborough-t az állatokról, most pedig a 7 éves György herceg ült le az édesapjával, hogy megnézzék a brit természettudós A Life On Our Planet című legújabb dokumentumfilmjét.

György herceget azonban annyira megrázta, amit látott, hogy a felénél ki kellett kapcsolniuk a filmet. Vilmos herceg azt mondta, Györgyöt annyira elszomorította, hogy milyen állapotban van a bolygónk, hogy nem bírta tovább nézni. Édesapja egyedül annak örül, hogy a gyerekek már ilyen kis korban is átérzik a problémát.

(Hvg.hu)

(Kiemelt kép: Kensington Palace / AFP)

Még több cikk György hercegről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top