nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián testvérei

Zámbó Krisztián örülne, ha újra jó viszonyba kerülne testvéreivel

Jó ideje nem beszélt testvéreivel Zámbó Krisztián. Az énekes fájó sebei a Nyerő Páros műsorában szakadtak fel. Szeretne újra jó viszonyba kerülni a testvéreivel.

A Nyerő Párosban derült ki, hogy Zámbó Krisztiánnak hiányoznak a testvérei. Az énekes a műsorban elpityeregte magát, amikor a nyertes páros férfi tagja, Rácz Jenő bátyusnak hívta őt. Krisztián évek óta nem beszél a testvéreivel, ezért érintette érzékenyen a megszólítás.

„Amikor apu még élt, minden ünnepet együtt töltöttünk, sokat voltunk együtt mi, gyerekek. Szerette, ha együtt van a család. Szerintem őt is bántaná, hogy most ez van, örülne, ha újra összeállnának a testvérek” – vélekedett Zámbó Krisztián a Blikknek. Az énekes azt mondta, nem vesztek össze testvéreivel, csak elsodorta őket egymástól az élet. Az egyik féltestvére Amerikában él, ketten pedig Ausztriában dolgoznak. Adrián most kezd felnőni, Zsoltinak pedig családja van, velük tölti az idejét. 

„Amikor Jenő a műsorban bátyusnak hívott, belesajdult a szívem, mert rájöttem, mennyire hiányzik, hogy így szólítsanak” – mesélte Krisztián. Reméli, hogy hamarosan újra találkozhatnak, mivel két-három éve vannak ebben a helyzetben.

„Azt gondolom, ha lesz a családban egy esküvő vagy érkezik egy baba, az újra összekovácsol minket” – jegyezte meg az énekes, aki párjával a családalapításra készül. Zámbó Krisztián és Zsuzsika annyira komolyan veszi a dolgot, hogy már a születendő gyermek nevét is megvitatták.

Olvass még Zámbó Krisztiánról az nlc-n:

zámbó krisztián

Zámbó Krisztián (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top