nlc.hu
Sztárok

Liu Shaolin Sándor a koronavírus után már edz

Liu Shaolin Sándor már túl van a koronavíruson, de nincs könnyű helyzetben

Liu Shaolin Sándor túl van a koronavíruson, de két-három hónapra lesz szüksége, hogy újra formába lendüljön.

Liu Shaolin Sándor szeptemberben kapta el a koronavírust. Az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó a fertőzés miatt nem folytathatta az edzéseit, ki kellett hagynia egy jelentős időszakot.

„A koronavírus teljesen betett!” – mondta a sportoló a Fókuszban.  Edzői szerint körülbelül két-három hónapra van szüksége, mire visszanyeri a formáját. 

liu shaolin sandor

Liu Shaolin Sándor is elkapta a koronavírust (Fotó: Instagram)

Liu Shaolin nehezen dolgozta fel a bezártságot és az azt követő időszakot, mert nem tudott edzeni, nem csinálhatott semmit, majd újra bele kellett magát vetni a kemény felkészülésbe. „Nem olyan volt, mint egy szezonvégi leállás… Jó pihenni, de négy-öt nap után hiányzik az edzés” – magyarázta. Liu szeretne minél hamarabb formába lendülni, már a két év múlva következő téli olimpiára is készül. Mint mondta, az edzők és a családja támaszt nyújtanak neki a felkészülésben.

Az interjúból az is kiderült, hogy a Fókusz eredetileg egy héttel korábban forgatott volna a sportolóval, de halasztani kellett, mert Liu rosszul lett a sok edzéstől.

Olvass még Liu Shaolin Sándorról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top