nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata

Kiderült, mi Csobot Adél és Istenes Bence boldog kapcsolatának titka

Hétről hétre láthatjuk, ahogy Istenes Bence és Csobot Adél egymást húzza az Álarcos énekesben, de a forgatás után nem visznek haza semmilyen rossz érzést. Több mint hét éve vannak együtt. Hogy mi a boldogságuk titka, arról most meséltek.

Istenes Bence és Csobot Adél sokat dolgozik együtt a televízióban és azon kívül is. Most éppen az Álarcos énekes hangos az beszólogatásaiktól, de mindez persze csak a show része, a páros több mint hét éve él harmonikus kapcsolatban. Szerelmük több dolog miatt is jól működik.

„Ezekből a pillanatokból soha nincs köztünk feszültség, megéljük a show pillanatait, és mi is nagyon jól érezzük magunkat, jól szórakozunk. Sem a felvételeken, sem utána, soha nem volt ebből vitánk. Alapvetően a magánéletben is jellemző ránk ez a viselkedés, ugyanúgy működünk például a barátaink előtt. Társaságban is imádunk viccelődni, huncutul kicsit húzni egymást. A kapcsolatunk egyik fő pillére a humor és az irónia” – árulta el a Story magazinnak Csobot Adél, aki anyaként is helytáll a mindennapokban.

Csobot Adél és Istenes Bence (Fotó: Csobot Adél)

Csobot Adél és Istenes Bence (Fotó: Csobot Adél)

Bence és Adél hisz abban, hogy egy kapcsolat akkor jó, ha a felek hajlandóak a változásra. Ők is rendre változtatnak dolgokon az életükben, ha szükségét érzik. 

„Szerintem egy kapcsolatban mindig meg kell újulni, a kapcsolatot időről időre új alapokra kell helyezni, hiszen az emberek folyamatosan fejlődnek, változnak, különböző életszakaszaink vannak” – vélekedett Bence, aki szerint emellett az őszinteség is fontos, mindig ki kell mondani, hogy mire vágyunk. A műsorvezető hozzátette, hogy bár ők a több mint hét év alatt rengeteget csiszolódtak, fejlődtek, de még mindig van dolguk egymással.

Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatáról további részleteket tudhatsz meg a legújabb Story magazinból:

Story címlapOlvass még Istenes Bencéről és Csobot Adélról az nlc-n:

Kiemelt fotó: Istenes Bence Hivatalos Instagram-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top