nlc.hu
Sztárok

Sánta Laci belefogyott a házassági válságába

Sánta Laci elmondta, rendbe lehet-e még hozni a házasságát

Nemrégiben jelentette be Sánta Laci és a felesége, Sánta-Széphalmi Júlia, hogy különválnak. Most a Reggeliben mesélt a színész erről az időszakról.
Sánta Laci a válásáról mesélt

Nehéz hetek vannak Sánta Laci mögött, aki már hat kilót fogyott a magánéleti válság miatt. Feleségével, Sánta-Széphalmi Júliával közösen jelentették be a válásukat:

„Az életünk nagy részébe beleláttatok, de a Juliskával való valódi kapcsolatunk mindig is abszolút magánügy volt, így arról soha nem nyilatkoztunk semmilyen formában. Az elmúlt időszakban rájöttünk, hogy bármennyire szeretjük egymást és bármennyire kötődünk egymáshoz, külön utakon kell folytatnunk az életünket. Ez mindkettőnk számára fájó, de meg kellett hoznunk ezt a döntést. Tudnotok kell, hogy mi büszkén tekintünk az együtt töltött időre, számunkra ez egy sikertörténet! Jelenleg arra koncentrálunk leginkább, hogy a kisfiunk számára a lehető legzökkenőmentesebbé tegyük ezt az időszakot, hiszen ő a legfontosabb!!! Kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben a döntésünket és a magánéletünket.”

A szöveget mindketten megosztották a közösségi oldalaikon, és mellé Sánta Laci és Juliska ezt a mosolygós fotót tették:

“Nem Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska ezzel a fotóval jelentették be a válásukat (Fotó: Instagram)

Sánta Laci és a felesége nemrég még a Vacsorakirályban bizonyítottak, és a nyári felvételeken még valódi összhang látszott köztük. A színész szerint Júliával most is megvan köztük ugyanaz a normális kommunikáció, a Reggeliben bővebben kifejtette, hányadán állnak most. Elsőként azt hangsúlyozta, hogy a kisfiuk, Lacika érdekeit tartják szem előtt és nem akarják, hogy az új helyzetben sérüljön a gyerekük. Arra kérdésre, hogy van-e még visszaút, a színész jelenleg csak ennyit válaszolt: 

„Nem rejtem véka alá, hogy hiszem azt, hogy sok én van bennünk, sok gondolat van és mindig az a kérdés, melyiknek adok energiát. Van bennem valaki, aki mélyen hiszi azt, hogy ez rendbe hozható. Hogy a gyakorlatban ez kivitelezhető-e, vagy nem, az egy nagyon érdekes kérdés. Ezekhez a dolgokhoz két ember kell. Ahhoz is két ember kell, hogy működjön egy kapcsolat, meg ahhoz is, hogy aztán szépen elváljanak. Egy ember mindenféleképpen kevés: ha ő nagyon akarná, de én nem akarom, vagy fordítva, akkor nem fog működni.(…) A kérdésedre a válasz az az, hogy miért ne? Még akár…”

Az együtt töltött hat évről csak szépeket mesélt, és örül azoknak a visszajelzéseknek, hogy a történetével másoknak is erőt ad.

Sztárok, akiknek volt visszaút: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top