nlc.hu
Sztárok

Támadják David Beckhamet

Támadják David Beckhamet, amiért szájon puszilta kilencéves lányát

Nem az első eset, hogy David Beckham szájrapuszit ad a lányának, és meg is osztja.

David Beckham és a felesége, Victoria mindig is arra törekedett, hogy a legszorosabb viszony alakuljon ki a családjukban. A legidősebb fiuk, Brooklyn már rég elköltözött otthonról, a két kisebb fiú és a kilencéves Harper azonban még velük laknak. Egyértelmű, hogy egyedüli lányaként a focista imádja a kis Harpert, ami a fotóin is látszik. Annyira, hogy azt is vígan megosztja a követőivel, amikor szájrapuszit ad neki. Ez nagyon megosztja az embereket: sokak szerint elfogadott, de vannak olyanok, akik nem értenek ezzel egyet. 

View this post on Instagram

The best daddy💕 @davidbeckham #HarperSeven X

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

A legjobb apuka” – írta Victoria Beckham a közösségi oldalán. Nagyon sok sztár kommentelt a kép alatt, akik egytől egyig imádják a fotót, a rajongókat viszont nagyon megosztotta a dolog. A sztárfocista nem az első, aki ilyen helyzetben látható, és nála sem ez az első alkalom. Az biztos, hogy ezzel kapcsolatban mindig lesznek olyanok, akiknek nem tetszik, viszont ahogy látjuk, sokan abszolút elfogadottnak tartják. 

Sztárok és gyerekeik: 

david beckham és harper

David Beckham és Harper (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top