nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila drogügye

Pszichopata expárja keverte drogügybe Árpa Attilát

Árpa Attila őszintén mesélt arról, miért volt a lakásán a rendőrség.

Az ATV-n futó Mondd el Tatár Csillának vasárnapi vendége Árpa Attila lesz, aki többek között a magánéletéről, az ellene felhozott vádakról és a színészetről is beszélt. A műsorvezető azzal kezdte, hogy nemrégiben a színész azt mondta előző kapcsolatáról, hogy egy pszichopata mellett élt, de sajnos ezt nagyon későn vette észre. Tatár Csilla megjegyezte, hogy általában sajnos sokkal többször kerülnek nők ilyen helyzetbe és nagyon ritka, hogy férfiak felvállalják, ha őket éri abúzus, így bátor dolognak tartja, hogy Árpa beszél életének ezen időszakáról.

,,A legmérgezőbb az volt, hogy sokáig nem vettem észre, hogy valami gond van. Amikor megismertem ezt a hölgyet, akkor papíron minden stimmelt: a kora, a külseje, az, hogy van saját egzisztenciája, karrierje, nem volt férje, nincs gyereke, és én vagyok az első, igazán nagy szerelem. (…) Magam sem értettem, hogy mi az, ami hiányzik. Amikor elkezdett a közös jövőnkről beszélni, miért nem érzem azt a boldogságot, amit kéne…” – kezdte Árpa Attila, aki időt kért a nőtől, hogy gondolkozhasson, ám állítása szerint a hölgy ezt nem fogadta el.

árpa attila tatár csilla kiemelt

Árpa Attila őszintén mesélt Tatár Csilla műsorában (Fotó: Sugár Kinga / ATV)

Amikor kiderült Árpa Attila számára, hogy nem szeretné folytatni a kapcsolatot, és ezt meg is mondta a párjának, a nő értéktárgyakat lopott tőle, és konyhakéssel kergette, valamint többször megfenyegette. „A szakítás után mindent megpróbált, hogy pokollá tegye az életem. Azért nem reagáltam, mert akkor figyelmet adtam volna neki, további kontaktust… (…) Megpróbálom lezárni. Ellopta a legdrágább napszemüvegeimet és óráimat? Igen. Próbált újra még betörni a lakásomba, letépte az autó-visszapillantómat? Igen. Nem szabad rá reagálni, meg kell próbálni teljes mértékben lezárni, más megoldás nincs.”

Tatár Csilla felhozta, hogy Árpa Attilát feljelentette volt párja, állítása szerint a színész látta el kábítószerrel a fél celebvilágot, ezért a rendőrség is nyomozni kezdett utána. „Az egyetlen olyan dologba próbált belenyúlni, ahol találhattak is volna valamit, ha előbb jönnek, de nem így történt. Voltak nálam olyan összejövetelek, amikor zenéltünk, filmeket találtunk ki, pókereztünk, és nem tagadom, vannak olyanok, akik néha beleszívnak egy spangliba, vagy másba. Ez volt az egyetlen és utolsó olyan dolog, amivel tudott nekem ártani. Feljelentett, kicsit ki is színezte az egészet, hogy én vagyok a nagy drogdíler, ami persze egy hatalmas nagy marhaság” – állítja Árpa Attila.

A Mondd el Tatár Csillának vasárnaponként 22:20-tól látható az ATV műsorán. 

Sztárok, akik menekültek előző kapcsolatukból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top