nlc.hu
Sztárok

Zsurzs Kati kutyája

Nagyon megviselte Zsurzs Katit, hogy el kellett altatnia Arankát

Aranka, a spániel nagyon beteg volt, Zsurzs Kati meg is fogadta, hogy nem lesz több kutyája.

Kutyáját, Arankát siratja Zsurzs Kati. A színésznő a Blikknek mesélt arról, hogy a spániel 15 évet élt, ám az utolsó napjaira már nagyon szenvedett, ezért el kellett altatni a kutyát. „Borzalmasan nehéz döntés volt, talán a legnehezebb. Nem bánom, hogy szenvedésének véget vetettem, mégis nagyon zaklatott voltam, amikor az állatorvoshoz vittem és búcsút vettem” – mondta Zsurzs Kati.

Zsurzs Kati a Barátok köztben is játszik, ő alakítja Tihanyi Tóth Csaba édesanyját a sorozatban. Fotó: Smagpictures.com / Tamás Korponai

Zsurzs Kati a Barátok köztben is játszik, ő alakítja Tihanyi Tóth Csaba édesanyját a sorozatban (Fotó: Smagpictures.com / Tamás Korponai)

A Tolnay Klári-díjas színésznő megfogadta, hogy nem lesz több kutyája, de fél, hogyha vele történne valami, nem tudna gondoskodni az állatról. Egy cicán viszont gondolkodik. És egy jó hírt is elárult, hogy a Hollandiában élő lánya ismét babát vár, így érkezik a hatodik unokája.

Olvass többet Zsurzs Katiról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top