nlc.hu
Sztárok

Sárközi Ákos családja

Ritka pillanat: Sárközi Ákos megmutatta a lányát, és a felesége gyerekeit is

Sárközi Ákos betekintést engedett a magánéletébe.

Sárközi Ákost szigorú zsűritagként ismerte meg az ország, azonban a családja körében teljesen más, ahogy ezt a közös képek is mutatják. A Michelin-csillagos séf sok időt tölt lányával, feleségével, és az ő két gyermekével, a minap éppen Esztergomban időztek, ahonnan egy cuki családi fotót is posztolt A Konyhafőnök-zsűritag.

Vasárnap Esztergomban ❤️ #mylife #myfamily #mywife #mychildrens #sunday #esztergom #kirándulás #happy #together #love #family @eva_sarkozi.art

Közzétette: Sárközi Ákos Séf – 2020. október 25., vasárnap

„Vasárnap Esztergomban” – írta a séf a közösségi oldalán. Sárközi Ákos és festőművész felesége, Évi korábban elárulták, valószínűleg nem lesz közös gyermekük, nekik így teljes a családjuk. „Nagyon sokat gondolkodtunk közös gyermekről, és mindketten úgy gondoljuk, jó lenne egy közös. De így is van három gyerekünk, akik már nagyok, nem hiszem, hogy a mi élethelyzetünkbe mostanában beleférne egy negyedik gyermek” – nyilatkozta Ákos, mielőtt beköltöztek a Nyerő Páros-villába.

Mozaikcsaládok a sztárvilágban:

sárközi ákos és évi

Sárközi Ákos és a felesége, Évi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top