nlc.hu
Sztárok

Pisti gazda felhagy a társkereséssel

Házasodna a gazda: István gazdának egyik lány sem tetszett, inkább felfüggesztette a társkeresést

István gazda csalódott volt, de közölnie kellett a lányokkal, hogy felfüggeszti a társkeresést.

Mint ahogy azt mi is megírtuk, hétfőn végre sor került az utolsó gazda, István választottjainak szemléjére is. A szarvasmarhákkal foglalkozó férfin az első perctől kezdve látszott, hogy nem túl elégedett, majd amikor megérkezett Nádai Anikó azzal a feladattal, hogy válasszon három lányt, akivel folytatná az ismerkedést, még jobban elszomorodott. Elárulta, egyik lány sem fogta meg túlságosan, ezért végül úgy döntött, hogy szeretne felhagyni a párkereséssel, hiszen nem lenne őszinte, ha tovább randizna a lányokkal.

„Miután elköszöntem Anikótól, hagytam magamnak egy kis gondolkodási időt, átgondoltam a mondanivalómat. Ez egy nagyon hálátlan feladat, de az élet ilyen, hol jót kapsz, hol rosszat. Remélem, hogy senkinek sem alakult ki érzése irántam” – vallotta be a Házasodna a gazda párkeresője, aki ezután egyesével elbúcsúzott a lányoktól.

A videót itt tudod megnézni:

A hölgyek eleinte azt hitték, ez csak egy vicc, de hamar rá kellett jönniük, hogy ennek fele sem tréfa. Látszott rajtuk a csalódottság, ám tudomásul vették Pisti gazda döntését. A legrosszabbul Margit érezte magát, aki állítása szerint megtalálta Istvánban azt, akit keresett, és már érzései is voltak a férfi iránt.

margit házasodna a gazda kiemelt

Margit nagyon csalódott volt (Fotó: RTL Klub)

Olvass még a műsor szereplőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top