nlc.hu
Sztárok

Cicciolina fájdalmas vallomása

A nevelőapja egyik barátja molesztálta gyerekként Cicciolinát

Cicciolina még kiskorú volt, amikor a nevelőapja egyik barátja molesztálta.

Cicciolina lesz a vendég a ma este Life TV-n képernyőre kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Az egykori pornószínésznő vallomásáról tegnap már megjelentek részletek: bevallotta, hogy annak idején kénytelen volt visszalopni a saját fiát, hogy együtt lehessenek. Most pedig egy másik fájdalmas részletet is elárult: gyerekkorában a nevelőapja egyik barátja molesztálta, aminek a gondolata a mai napig felzaklatja. 

„Aludtam, és hajnalban arra lettem figyelmes, hogy a combom között van. (…) Nem mondtam el anyámnak. A nővérem tudta csak, akivel ugyanez megtörtént” – árulta el a nemrég pert nyert Cicciolina a műsorban, ahogy azt is részletezte, hogyan tudta feldolgozni a történteket. 

„Úgy dolgoztam fel igazából, hogy férjhez mentem Mercurihoz. Azért házasodtam, hogy meg tudjak lépni a családomtól. Igazából nem láttam túl nagy lehetőséget Mercuriban, de eljöttem, mert valahol a lelkem mélyén azt éreztem, hogy ha ezt meglépem, talán valami olyan történik az életemben, ami meg fog lepni…” – mondta.

cicciolina

Cicciolina (Fotó: Life TV)

(via)

Olvass még az Összezárva Hajdú Péterrel eddigi vendégeiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top