nlc.hu
Sztárok

Intenzíven a koronavírusos Delhusa Gjon

Az intenzíven ápolják a koronavírusos Delhusa Gjont

Egy hét kórházi ápolás után az intenzív osztályra került Delhusa Gjon, miután megfertőződött a koronavírussal.
Delhusa Gjon

Delhusa Gjon néhány napja jelentette be, hogy mentőt hívott, mert 10 nap küzdelem után egyre rosszabbul érezte magát, majd kiderült, hogy megfertőződött a koronavírussal. A Korányi kórházban izolálták, és azt írta, minden az immunrendszere erősségén múlik.

Most a testvére, Claudette Delhusa számolt be a 66 éves zenész állapotáról a Facebookon.

„Sok jó hírünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után most felvitték az intenzív osztályra, tüdőoxigén szintje 80% alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni. (…) Minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit. Kezd visszajönni az étvágya. 10 percenként újabb és újabb gyógyszerekkel, infúzióval stimulálják a javulást”

– írta Claudette Delhusa a Facebookon.

Delhusa Gjon testvére arról is írt a posztjában, hogy sok aggódó rajongó szeretne bejutni a zenészhez a kórházba, és rengeteg telefonhívás érkezik a kórház központi számára is. Ezért arra kérte őket, hogy mindenki tartsa be a szabályokat.

Sztárok, akik elkapták a koronavírust:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top