nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó a kiesésről

Marsi Anikó: „Olyan szomorú vagyok, megszólalni sincs kedvem”

A negyedik adásban Marsi Anikó és a partnere kapták a legkevesebb szavazatot, ami még most is fáj a műsorvezetőnek.

A Dancing with the Stars legutóbbi kiesői Marsi Anikó és Szabó Gábor, akik élő adásban nem mutatták ki a csalódottságukat.  

Marsi Anikó és Szabó Gábor Noszály Sándorékkal szemben maradtak alul

Marsi Anikó és Szabó Gábor Noszály Sándorékkal szemben maradtak alul (Fotó: Sajtószoba)

Most Marsi Anikó nem szívesen mesélt a csalódottságáról, mert reménykedett abban, hogy a betegsége után még sokáig maradnak.

„Olyan szomorú vagyok, megszólalni sincs kedvem” – mondta a Mokkában, és hozzátette, nem szeretne vitatkozni az eredménnyel sem. 

„Nem akarok elkezdeni itt nyafogni, pláne azért nem, mert most a nézők szavaztak. Most mit vitatkozzak a nézőkkel?… Azt gondolom, hogy amit a zsűri mond, az befolyásolja a nézőket.”

Marsi Anikó szerint, ha azt néznék, ki mennyit fejlődik a műsor alatt, akkor neki már most meg kellett volna nyerni a trófeát, a tánc után Palik László egyből gratuláló üzenetet küldött neki. 

„Az egész család nagyon édes volt. Vince felhívott sírva, miután kiestünk, és mondta, hogy Gáborral is szeretne beszélni, de kvázi annyit, hogy fel a fejjel, mert nagyon ügyesek voltunk. Zanzásítva Lacinak az a véleménye, hogy legalább emelt fővel távozhattunk, mert ez szép volt és jó volt. Szerinte ez jobb, mintha bukott szamarakként hagytuk volna el a helyszínt.”

A Dancing with the Stars korábbi kiesői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top