nlc.hu
Sztárok

Bács Péter a bécsi terrortámadásról

A Drága örökösök sztárja, Bács Péter Bécsben volt a terrortámadás idején

Bács Péter éppen elhagyta az egyik vendéglátóhelyet, ahol a lövöldözés történt.

A Drága örökösök Lalija, Bács Péter kaszkadőrként dolgozik az osztrák fővárosban, ahol tegnap a terrortámadás történt. Mától gyakorlatilag minden bezárt Bécsben – a koronavírus miatt hozták meg ezt a rendeletet, ám a tegnap este történtek miatt még inkább betartatják a szabályt. A színész elmondta, a barátaival ők is a belvárosban iszogattak, ám úgy döntöttek, hazamennek előbb, így szerencsésen elkerülték a lövöldözést. 

„Attól a helytől, ahol az egyik terrortámadás volt, mi alig két kis utcára voltunk a barátaimmal, akik még mondták is, hogy menjünk át egy másik helyre, de végül úgy döntöttünk, elindulunk haza. (…) Nagyon közel, összesen kettő metrómegállóra lakom attól a belvárosi helytől, ahol a lövöldözés történt, én pedig mit sem sejtve elindultam haza. Hallottam a durrogásokat, azt hittem, petárdáznak, hiszen a bezárások miatt mindenki a belvárosban volt még tegnap este, kihasználták az utolsó estét az emberek” – mesélte a Blikknek Bács Péter

A színész sokkos állapotban van, nagyon megviselték a történtek. „Egyre hangosabbak és nyugtalanítóbbak lettek a durrogások, ezért úgy döntöttem, hazasietek, ám akkor még nem tudtam, mekkora szerencsém volt! (…) Azonnal elkezdtem hívogatni a barátaimat, hiszen mindenki más irányba indult el, volt, aki a durrogást akarta közelebbről megnézni. Nem tudtam senkiről semmit, nagyon bepánikoltam! Szerencsére mindenki épségben van a barátaim közül, de ezzel még nincs vége!” – emlékezett vissza a tegnap estére a Drága örökösök sztárja.

bács péter

Bács Péter Bécsben tartózkodott a terrortámadás idején (Fotó: Smagpix)

A bécsi terrortámadásról bővebben itt olvashatsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top