nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi érzelmi hullámvölgye

Tóth Andi érzelmi hullámvölgybe került: „A barátnőmet hívtam, hogy kanalazzon össze”

Tóth Andi „megborult a felkészüléstől” múlt héten.

Kiválóan teljesít Tóth Andi a Sztárban sztárban, hétről hétre szuper produkciókat visz színpadra. Ez pedig azt eredményezi, hogy ott lehet a TOP3-ban, és esélye adódik megnyerni a versenyt: a döntőre vasárnap kerül sor. Az énekesnő korábban elmondta, hogy már nagyon fáradt, és ez leginkább a koncentrációjára hat ki. Az elődöntőben két produkciót kellett előadnia, elsőként Amy Winehouse-t kellett színpadra vinnie, akivel szerinte nagyon sok dologban hasonlítanak. 

„Egyébként sok hasonlóságot véltem felfedezni Amy és köztem, úgyhogy érzelmileg nagyon hullámzó volt a hetem. Folyton a barátnőmet hívtam, hogy kanalazzon össze, mert már két órája a kanapén ültem és nem tudtam mit kezdeni magammal. Kicsit megborultam a felkészüléstől…” – mondta a nemrég szexi klipet kidobó Tóth Andi, aki szerint a személyisége is hasonlít az elhunyt énekesnőéhez.

„Nemcsak a hangja, de a kisugárzása is különleges volt, mert aki ránézett, az látta, hogy szenved. Én magam is őszinte ember vagyok, nem tudnám magamban tartani az érzéseimet, véleményemet. Ezért persze nyilván sokan meg is köveznek, jó célpontja vagyok az embereknek, mert tudják, hogy hova kell szúrni, és a legtöbbször ezt ki is használják” – árulta el a Borsnak az énekesnő.

tóth andi

Tóth Andi Amy Winehouse-ként (Fotó: TV2)

Olvass még a Sztárban sztár szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top