nlc.hu
Sztárok

Az Édes dundi Valentina főszereplői

Akkor és most: így néznek ki ma az Édes dundi Valentina főszereplői

Emlékszel még az Édes dundi Valentina című sorozatra? A két főszereplő közül az egyik már rég felhagyott a színjátszással, a másikuk viszont az Egyesült Államokban csinált karriert.

Az Édes dundi Valentina című sorozat 2002-2003-ban készült Venezuelában, nálunk 2004-től vetítette az RTL Klub. A 178 részes telenovellát azóta több csatorna is megismételte. A szappanopera címszerepét Natalia Streignard, míg a szerelmét, Orestest Juan Pablo Raba alakította.

Natalia Streignard

Natalia Streignard 1970-ben, Madridban született, 1993-tól szerepelt telenovellákban. Az itthon is vetített sorozatok közül láthattad az Életem asszonya és az Anita, a bűbájos bajkeverő című produkciókban is, azonban tény, hogy pályafutásának legismertebb szerepe Valentina Villanueva Lanz karaktere volt. A színésznő 2006-ban, hét év házasság után vált el első férjétől, Mario Cimarrótól.

Natalia Streignard

Natalia Streignard (Fotó: IMDB/Instagram)

2008-ban feleségül ment Donato Calandriello venezuelai üzletemberhez, és ezzel egy időben a szappanoperák világától is visszavonult. Azóta a családjának él. A házaspárnak három gyermeke van: Jacques 2011-ben, Gia 2014-ben, Gianni pedig 2017-ben született.

„Teljesnek és áldottnak érzem magam, mert nem mindenki mondhatja el, hogy egészséges, boldog gyermekei és férje van. Vannak emberek, akik rengeteg dologban szenvednek szükséget, de hála Istennek, mi nem tartozunk közéjük, nagyon jól vagyunk” – nyilatkozta Streignard a People magazin spanyol kiadásának.

Juan Pablo Raba

Juan Pablo Raba kolumbiai színész 1977-ben született. Modellként kezdte a karrierjét, majd felfigyelt rá a Caracol tévécsatorna, első szerepét az 1998-as Amor En Forma című sorozatban kapta. Később a venezuelai RCTV-től is kapott felkéréseket, így indult el a nemzetköri karrierje. Az ezt követő mintegy másfél évtizedben egymást követték a telenovella-szerepek, köztük az Édes dundi Valentina Orestese.

Juan Pablo Raba

Juan Pablo Raba (Fotó: IMDB/Getty Images)

2015-ben aztán Raba bekerült a Marvel-moziuniverzumban játszódó A S.H.I.E.L.D. ügynökei című amerikai tévésorozatba, melynek hat epizódjában tűnt fel. Még ugyanebben az évben a Netflixen látható Narcos című sorozatban is szerepet kapott. Legutóbb a The Minuteman című akció-thrillerben forgatott Liam Neeson oldalán, illetve bemutatásra vár egy új sorozata is, a Coyote

Wagner Moura és Juan Pablo Raba

Wagner Moura és Juan Pablo Raba a Narcos sorozatban (Fotó: Netflix)

A színész 2003-ban nősült először, felesége Paula Quinteros kolumbiai újságírónő volt, akitől 2007-ben vált el. Ezt követően több mint egy évig Marjorie de Sousa szappaoperasztár volt a párja. 2011-ben aztán feleségül vette Mónica Fonseca televíziós műsorvezetőt, akivel máig is házasságban él.

2012-ben született meg a fiuk, Joaquín, és 2018-ban egy kislánnyal, Josephine-nel bővült a család. Mindannyian Miamiban élnek. Raba a nejével együtt rengeteget jótékonykodik, elsősorban emberi jogi és állatvédő szervezeteket támogatnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gimnasia facial post montada. Post ride face gymnastics.

Juan Pablo Raba (@juanpabloraba) által megosztott bejegyzés,

Amikor 2015-ben a nagyobb stúdiók is felfigyeltek rá, és az egész világon elismert, minőségi filmekben és sorozatokban kapott szerepeket, megkérdezték tőle egy interjúban, hogy mi volt a legizgalmasabb rész ebben a hatalmas változásban. Ő pedig így felelt: „Az, hogy ez a sikert a családommal együtt élhetem meg. Az, hogy érzem a feleségem szeretetét és támogatását. Most azt az álmomat élhetem meg, amiért olyan hosszú ideje dolgozom, és tudom, hogy még csak az utam elején járok.”

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top