nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic férfiideálja

Gabriela Spanic elárulta, milyen számára a tökéletes férfi

A Dancing with the Stars világsztár-versenyzője arról is vallott, milyen randevúval lehet őt igazán lenyűgözni.

Gabriela Spanic és táncpartnere, Andrei Mangra – akik között immár nagyon bensőséges a viszony – a szerelem témakörében válaszoltak meg nézői kérdéseket. A Dancing with the Stars világsztár versenyzője elárulta: 15 évesen volt először szerelmes, majd azt is bevallotta, hogy jelenleg is szerelmes. „Szerelmes vagyok az életbe, a fiamba, a munkámba” – tette hozzá.

Gabriela Spanic

Tánc közben folyamatosan izzik a levegő Gabriela Spanic és táncpartnere között – Fotó: TV2

A 46 éves venezuelai színésznő arról is beszélt, milyen számára a tökéletes férfi. „Olyan számomra az ideális férfi, aki nem szól bele az életembe. Se abba, milyen ruhát hordok; se abba, amit csinálok. Ne legyen kisebbségi komplexusa, legyen nagyon szorgalmas. Legyen nagyon-nagyon kedves és nyitott. Legyen humoros. De legfőképp, ne legyenek komplexusai. (…) A legfontosabb számomra, hogy milyen az adott személy belsője.

Az édesanyját gyászoló Gabriela Spanic azt is megosztotta a nézőkkel, hogy milyen számára a tökéletes randi. „Én nagyon romantikus vagyok. Szeretem, ha elvisznek vacsorázni, megmasszíroznak, énekelnek nekem, esetleg verset írnak, és szeretem, ha virágok borítják az egész lakást” – mesélte.

A Paula és Paulina című szappanopera sztárja azt is elmondta a TV2 videójában, hogy 21 évesen ment férjhez, de 28 évesen már el is vált. Amennyiben pedig újra férjhez menne, egy egyszerű, egyházi esküvőt képzel el, ahol csak ő, a párja és Isten van jelen.

Olvass még Gabriela Spanicról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top