nlc.hu
Sztárok

Ellen Pompeo akkor és most

Ennyit változott 15 év alatt Meredith a Grace klinikából

Hosszú ideje, egészen pontosan 15 éve fut A Grace klinika sorozat. Mennyit változott, mi történt a sorozat elindulása óta Meredith Gray-jel, azaz Ellen Pompeoval? Egészen biztos, hogy tudunk róla újat mondani!

A Grey’s Anatomy, azaz A Grace klinika 2005-ben kezdődött. A sorozat, főleg a második és a harmadik évada alatt jócskán kapott rangos jelöléseket és díjakat is: 2006-ban egy Golden Globe-jelölést a legjobb tévésorozatnak (dráma kategóriában) és két Emmy-jelölést ugyanebben a kategóriában 2006-ban és 2007-ben.

De mennyit változott Meredith Grey, azaz Ellen Pompeo?

Ellen Pompeo akkor és most

Ellen Pompeo 2005-ben a Grace klinika első évadában és 2020. áprilisában (Fotó: Getty Images)

Talán Ellen Pompeo nyert a legkevesebbet a sorozattal: minél sikeresebb lett A Grace klinika, annál több filmes felkérést kapott Patrick Dempsey és Katherine Heigl, Pompeo azonban nem. Ám nincs oka panaszra, mert míg kollégáit sorra kiírták a sorozatból, ő maradt és rá, vagyis a karaktere köré építették az egész történetet. És az egyik legjobban kereső tévés színésznő, így nem nagyon van oka a panaszra. Bármennyire is hihetetlen, Ellen Pompeo idén novemberben ünnepli az 51. születésnapját. Aki szupermodellként ragyog Cindy Crawford mellett:

Ellen Pompeo, a titokzatosság nagykövete

Ellen Pompeo 2003-ban találkozott Chris Ivery zenei producerrel egy élelmiszerboltban, és hat hónap múlva kezdtek el randevúzni. A pár 2006. november 10-én jegyezte el egymást, majd 2007. november 9-én házasodott össze.

Meredith Gray nem sokat változott az évek alatt

Ellen Pompeo és férje, Chris Ivery 2005 októberében (Fotó: Profimedia)

A boldogító igent egy nappal a színésznő 38. születésnapja előtt mondta ki az ifjú pár New Yorkban. Pompeo korábban több interjúban is kifejtette, hogy nem akar nagy felhajtást csapni a lagzi körül, csendben, szűk körben szeretné kimondani az igent – így is lett. Az esküvő annyira titkos volt, hogy a színésznő édesapja is csak akkor szerzett róla tudomást, amikor a házasságkötés után lánya felhívta telefonon. A pár a nászút helyett egy New York Knicks-kosármeccsre ment.  Viszont nagyon édesek együtt a mai napig, szemmel láthatóan nagy az összhang és a humor sem maradhat el:  

Esküvő után jöttek sorba a gyerekek, ugyancsak a legnagyobb titokban

A színésznő 2009. szeptember 15-én életet adott az első gyermekének, egy kislánynak, aki a Stella Luna nevet kapta. 2014. október 2-án született meg a házaspár második gyermeke. A kislányt béranya hozta világra, és a Sienna May nevet kapta. A színésznő közösségi oldalán így köszöntötte az újabb gyermeket: „Üdv a világban, Sienna May Ivery. Nem lehet leírni szavakkal azt, mennyire szeretünk. Siennát béranya hozta világra. Szeretném megköszönni a Grace klinika stábjának, hogy biztosították számunkra a nyugalmat az elmúlt hetekben” – írta akkor Ellen Pompeo.

Sienna May imád szerepelni, nincs mit hozzáfűzni, nagyon aranyos:

Harmadik gyermekük is béranya által látta meg a napvilágot teljes titokban, 2016. december 29-én, és fiúként az Eli nevet kapta.

A legidősebb lány, Stella Luna és kishúga, Sienna May tavaly egy modellmunkát is vállaltak, Sergio Tacchini divattervező gyerekeknek szánt teniszruháit népszerűsítették.

A színésznő szívesen mesél gyerekeiről, az anyaságról és hibáiról. Korábban így nyilatkozott a Huffington Postnak: Minden hibából tanul az ember, én pedig elég gyakran vétek szülőként, bevallom (…) Persze egyszerűbb saját magadat szapulni és bűntudatot kelteni, de szülőként mégsem teheted meg magaddal, hogy áldozatként tekints magadra. Az optimistább nézőpont sokkal célravezetőbb, ha elrontok valamit a gyereknevelés terén, azon jár az agyam, hogyan tudnám kijavítani a hibámat. Az önsajnáltatásnak nincs helye abban az esetben, amikor már valaki más életéért is te felelsz” – mondta.

Ellen Pompeo és családja

Ellen Pompeo, a férje és három gyermekük 2020 nyarán (Fotó: Profimedia)

Mi lett velük?

(Nyitó kép: profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top