nlc.hu
Sztárok

II. Erzsébet maszkban

II. Erzsébet először viselt maszkot

Korábban sokan felrótták II. Erzsébetnek, hogy maszk nélkül mutatkozik nyilvánosan.

Először jelent meg maszkban a nyilvánosság előtt II. Erzsébet, aki múlt hét szerdán a Westminster apátságban tartott rövid ünnepségen tette tiszteletét az ismeretlen katona temetésének 100. évfordulóján – írja a Euronews.

A brit királynő utoljára október közepén mutatkozott a nyilvánosság előtt, de akkor nem volt rajta maszk, ezt pedig sokan felrótták neki, hiszen a szájmaszk a koronavírus elleni legfontosabb védekezési eszköz.

II. Erzsébet brit királynő a az ismeretlen katona temetésének 100. évfordulóján a Westminster apátságban 2020. november 4-én (Fotó: Aaron Chown / various sources / AFP)

II. Erzsébet brit királynő a az ismeretlen katona temetésének 100. évfordulóján a Westminster-apátságban 2020. november 4-én (Fotó: Aaron Chown / various sources / AFP)

Az ünnepségen II. Erzsébet egy fekete színű, fehér szegélyes maszkban volt látható és ezúttal viselte az ikonikus gyöngysorát. A járvány miatt szinte alig látható nyilvános eseményeken, és a nyári időszak után nem költözött vissza Buckingham-palotába, de egyébként jó egészségnek örvend.

(Kiemelt kép: Chris Jackson / POOL / AFP)

Még több cikk II. Erzsébetről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top