nlc.hu
Sztárok

Kiújult Majka szívbetegsége

Majka küzd a koronavírussal, és a szívbetegsége is kiújult

Majka már több mint egy hete küzd a koronavírussal, a napokban pedig a szívbetegsége is kiújult.

Majka november 6-án jelezte, hogy ő is elkapta a koronavírust, egyben kijelentette, hogy amíg beteg, mindennap megoszt majd egy videót, hogy miként alakul az állapota. Ezt azóta is tartja, ám közben kórházba került, mostanra pedig a szívbetegsége is kiújult – erről legutóbbi Youtube-videójában beszélt. 

„Visszajött a szívritmuszavarom, ami egy pluszdobbanást eredményez. Abláció a műtét neve, ezt végezték el eddig kétszer rajtam. Katéter segítségével kiégetik vagy lefagyasztják azt a részt, ami a probléma forrása. Nyolc évig nem volt baj, most újra vannak tüneteim” – állítja a rapper, akinek az állapotáról Tilla beszélt a Blikknek

„Az az egyik legnehezebb ebben a betegségben, hogy pszichésen megviseli az embert. Próbáltam belé egy kis lelket önteni, de el van kenődve egy picit, még nem tudni, mikor engedik haza. Az viszont jó, hogy ezeket a kis elváltozásokat a tüdején időben észrevették” – mondta Majka műsorvezetőtársa.

majka

Majka (Fotó: Smagpix)

Koronavírusos sztárok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top