nlc.hu
Sztárok

Görög Zita koronavírusos

Görög Zita is elkapta a koronavírust, erős tünetei vannak

Senki sem úszta meg a koronavírus-fertőzést Görög Zita családjában.

Eddig erőm sem volt írni. Ma sincs sok. Se kedvem. Új kihívással küzdöttünk. Hogyan gondoskodjon 2 covidos, lázas, beteg, étvágytalan és kedvetlen gyerekről, 2 covidos szülő?” – kezdi Instagram-posztját Görög Zita, aki 11 nappal ezelőtt észlelte magán az első koronavírus-tüneteket. 

Görög Zita koronavírusos

Forrás: Görög Zita Instagram

Görög Zita a tüneteket is alaposan részletezte:

A gyerekek és Zsolti már jól vannak, napok óta tünetmentesek. Én kevésbé vagyok szerencsés. A fájdalom a legtöbb étkezés után, ami a gyomromat támadja, nem szépítem, vetéléshez hasonló, a fejfájástól nincs alvás. Elengedtem a háztartást, elengedtem magam. Azért merem ezt így leírni, mert aki ismer, tudja Monica típus vagyok, egy porcica nem suhan úgy át a házon, hogy ne kapnám el.

A színésznő és egykori modell azt írja, hivatalosan csak neki és Lottinak lett pozitív a tesztje, mert Titinek és párjának, Zsoltinak nem csináltattak. “Mivel a kicsinek volt a legmagasabb láza és ugyanazokat a tüneteket produkálta, mint mi, feleslegesnek éreztük kitenni még ennek a kellemetlenségnek is. Zsolti pedig így is karanténba kényszerült velünk és akkor még nem voltak tünetei” – idézi Zitát a 24.hu.

Egyedül a nagyfia úszta meg, akinek negatív lett a tesztje, teljesen tünetmentes volt.

Jobbulást kívánunk neki!

Még több hír a színésznőről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top