nlc.hu
Sztárok

Gryllus Dorka második gyereke

Megszületett Gryllus Dorka második gyereke, itt az első fotó a tündéri Áronról

A színésznő nagyon boldog, hogy a kicsi érkezésekor a férje, Simon Kornél is jelen lehetett.

Úszik a boldogságban Gryllus Dorka, aki életet adott második gyermekének. A szülés alatt férje, Simon Kornél is végig mellette lehetett, és együtt élhették át életük egyik legboldogabb pillanatát – írja a legfrissebb Story magazin.

Gryllus Dorka

Gryllus Dorka nagyobbik kisfia már nagyon várta a kistesó érkezését (Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan)

„Nem volt semmiféle komplikáció, és a fiam egészséges, erős kisfiúként jött világra. Áronka 3 és fél óra alatt természetes úton tudott megszületni” – árulta el a 47 éves színésznő, aki apás szüléssel hozta világra második gyermekét. „Kornél igazi hősként állt mellettem, pontosan tudta, hogy mikor kell megfogni a kezem, hogy segítsen, és azt is, hogy békén kell hagynia, ha éppen azt kérem” – mondta el Gryllus Dorka, aki 9 évet várt a második gyerekre.

Az első éjszaka tapasztalatai alapján a még a szülés előtt összeházasodó színészpár második babája egyelőre maga a nyugalom. „Áron az egész terhességem alatt rengeteget mozgott. Most viszont nagyon nyugodt babának tűnik” – mesélte a színésznő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story címlap

Olvass még Gryllus Dorkáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top