nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina elköltözött

Kulcsár Edina és Csuti veszekedése odáig fajult, hogy a szépségkirálynő elköltözött a két gyerekkel

Kulcsár Edina őszintén mesélt arról a napról, amikor a két gyerekkel együtt otthagyta a férjét.

Kulcsár Edina és Csuti mindig is őszintén vallottak a kapcsolatuk hullámvölgyeiről, amiből bár volt jó pár, mindig pozitívan jöttek ki belőle. A szépségkirálynő és férje most egy olyan esetet hoztak nyilvánosságra Kandász Andrea vlogsorozatában, amikor odáig fajult a vita közöttük, hogy Edina lelépett otthonról a két gyerekkel. Szerencsére ennek is jó vége lett, ám Szabó András nagyon megijedt, amikor felesége otthagyta.

„Nagyon csúnyán beszélt velem, erre mondtam neki, hogy ha még egyszer ilyet mondasz, akkor én elmegyek itthonról. Erre az volt a válasza: hova mennél te a két gyerekkel, hagyjad már… Ezután elment, majd mire hazaért, már nem voltam otthon. Összepakoltam a bőröndbe, és két héttel a szülés után elmentem” – emlékezett vissza Edina, majd Csuti vette át a szót, aki elárulta, hogy a karantén sokat kivett belőle, anyagilag nagyon megviselte őket, ráadásul a bizonytalanság kikészítette. 

„Az apukájához ment. De én nem gondoltam komolyan… (…) Felhívtam, kértem, hogy mondja meg, hol vagy. Annyit mondott, elmentem. Mondtam, hogy ezt nem csinálhatja meg velem. Velünk bármi legyen, de ha én nem tudom, hol vannak a gyerekeim… Akkor átgondolta, és megmondta, hol van. Kértem, hogy jöjjön haza, de mondta, hogy nem. Megijedtem egyébként. Azt megélni, hogy hazaérsz, nincs itthon a feleséged, a nő, akit a legjobban szeretsz a világon, nincsenek otthon a gyerekeid. Átgondolod, hogy micsoda egy gyökér vagyok én, hogy ezt mondtam” – vallotta be Szabó András, aki azt is elárulta, hogy az anyósa is ludas volt a vitában.

kulcsár edina és csuti

Kulcsár Edina és Csuti (Fotó: Yotutube)

Viták a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top