nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda mellimplantátuma

Zimány Linda mellimplantátumot cseréltetett – elárulta, miért volt erre szüksége

Zimány Linda egy hosszú bejegyzésben taglalta az okokat.

Zimány Linda sosem tagadta, hogy több szépészeti beavatkozása is volt, sőt, azt is elárulta, hogy a melle volt az első, amit megcsináltatott magán. A sztárok plasztikai sebésze, Krasznai Zsolt az orvosa a kezdetek óta, most is hozzá ment segítségért. Mint kiderült, idővel cseréltetni kell az implantátumokat, erre pedig sort is kerítettek. A posztot itt tudod megnézni.

„Az első mellműtétem kicsivel több, mint 10 éve egy nagyon sokszor átrágott, gondosan megfontolt döntés volt az életemben és soha nem is bántam meg, sőt, Krasznai Zsoltnak köszönhetően annyira szép és természetes lett, hogy több mint 10 évig tökéletesen a testem része volt és imádtam. Nyilvánvalóan ezt akkoriban meg is beszéltük Zsolttal, hogy az implantátumot 10 év elteltével majd »illik« kicserélni, hiszen neki is fontos az én egészségem és a testem is sokat fog változni ez alatt az idő alatt. Bár az implantátum még mindig tökéletes volt, de a cserére megérett a korát illetően, így úgy döntöttünk közösen most, hogy itt van az ideje az implantátumcserének. Meg is történt szerdán. Itthon épülgetek és várom a jövő heti kontrollom” – írta Zimány Linda, aki kiemelte, sosem volt gond az implantátumával. 

Nem úgy, mint például Polgár Krisztának, aki korábban egy hosszú posztban árulta el, hogy miért döntött az eltávolító műtét mellett.

zimány linda

Zimány Linda (Fotó: Instagram)

Sztárok, akik több plasztikai beavatkozáson átestek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top