nlc.hu
Sztárok

Freddie új klipje

Freddie: „Az orvosok több esélyt adtak annak, hogy nem jön rendbe a látásom”

Freddie az új dalát egy társadalmi kórképnek tartja, ami arról szól, hogy maradjunk önmagunk. Klippremier.

Bár a koronavírus megviseli a szórakoztatóipart, és a vendéglátást, az előadók próbálnak minél többet kihozni a kényszerkaranténból. Többek között Freddie is, aki arra használja a hirtelen sok szabadidejét, hogy új dalokat alkot – a rajongói legnagyobb örömére. Nem titok, hogy Fehérvári Gábor Alfréd legtöbb dalszövege egy zenébe írt kitárulkozás is, amin keresztül közelebb kerülhetünk hozzá: legújabb dala igazán felkavaró, ám abszolút aktuális tartalommal érkezik.

freddie

Freddie (Fotó: Youtube)

„Ez egy társadalmi kórkép, természetesen az én szemüvegemen keresztül. Igyekszünk rámutatni arra, hogy hiába erőszakolnak ránk valamit – legyen az magatartás, vagy alapvető értékrend – ha azzal nem vagyunk képesek azonosulni, biztosan távol maradunk az önmegvalósítástól. Szeretnénk érzékeltetni, hogy nem biztos, hogy a sokak által követett út a helyes út. Ebben a mindenkit elnyomó, gyengébbeken átlépő világban nem kell mindenáron sorba állni, ha másban hiszünk, és igenis bízzunk magunkban, tiszteljük magunkat” – mondta az nlc-nek a nemrég magánéletéről is valló Freddie

„Hiszek abban, hogy az életünkben sok minden jelentéssel bír, ebben a dalban ezt szerettem volna elmondani. Nemrég súlyos szaruhártya-gyulladásom volt, ahol az orvosok több esélyt adtak annak, hogy nem jön rendbe a látásom. Sportemberként tripla gerincsérvet kaptam komoly ülőideg-gyulladással. Az első azért történt, mert nem láttam a szememtől, mindent, jóhiszeműen, kérdés nélkül elhittem, önmagamat háttérbe szorítva. A második eset nem azért történt, mert túlvállaltam volna magam egy edzés során, hanem mert mindent elkövettem a szabadságom eléréséért, cipelve rengeteg súlyt sokszor másokért is” – mesélte az énekes.

Mutatjuk a klipet:

Énekesek, akik tehetségkutatóból indultak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top