nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior exe visszatérhet a gázolás helyszínére

L.L. Junior exének újra át kell élnie fia tragédiáját, hogy segítse a nyomozást

L.L. Junior exe, Hopp Csilla visszatérhet arra a helyre, ahol elvesztette szeretett kisfiát.

Lelkileg rendkívül megterhelő dologra készül L.L. Junior exe, Hopp Csilla. A nő visszatérhet arra a helyre, ahol elvesztette kisebbik gyermekét, Dávidot

„Legutóbb egy hónapja volt az ügyfelem kihallgatáson, akkor szintén elmondott mindent, ami a balesettel kapcsolatos. Ha szükséges, akkor helyszíni szemlét és szembesítést is elrendel a nyomozó hatóság, ám még nem kaptunk értesítést ezeknek az időpontjáról” – mondta a Blikknek Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor. A nő korábban már többször vallomást tett, és az állította, ő fogta a kisfia kezét azon a végzetes délutánon. Szerinte a gyerek kirántotta a kezét a szorításból, és így történhetett meg a tragédia. Most ezt bizonyíthatja a tragédia helyszínén, ahova a szemtanúkat is visszavihetik.

Hopp Csilla csoportterápiára jár, ahol olyan szülőkkel találkozik, akik hasonló dolgokon mentek keresztül, mint ő. Ügyvédje szerint pszichikailag nehéz lesz visszatérnie a helyszínre, de ügyfele próbál kitartani, szépen lassan megerősödni.

A Hopp Csillát gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, azaz börtönbüntetés is várhat rá, legjobb esetben pedig pénzbírsággal sújtják.

Olvass még L.L. Juniorról az nlc-n:

 

baleset-ll-junior

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top