nlc.hu
Sztárok

Rosszabbodtak a koronavírusos Majka eredményei

Majka rossz híreket kapott – pár napig még biztosan kórházban marad

Minimum öt napot még biztosan a kórházban tölt a koronavírussal küzdő Majka. A rapper bizakodó volt, de rosszabbak lettek az eredményei.

Majka korábban megkapta azt a vádat, hogy csak szimulálja a betegséget, de ez aligha igaz, miután sokadik napját tölti kórházban a koronavírus miatt. A rappert korábban hazaengedték, mert jobban lett, így meg tudta ünnepelni fia születésnapját. Múlt csütörtökön viszont rosszabbodott az állapota, így visszakerült a kórházba.

Majka vasárnap esti videós bejelentkezésében elmondta, hogy lelkileg is megviseli a betegség, amivel már több, mint 1,5 hete küzd. A rapper hétfő este újra bejelentkezett, de nem szolgált jó hírekkel.

„Nagyon szerettem volna, ha reggel felkelek, elmegyek CT-re, és úgy jövök vissza, hogy javult a helyzet. Elmentem, bizakodó voltam, de már tegnap éreztem, hogy mintha a tüdőm rosszabb lenne. Az van, hogy azért ilyen fura a hangom, mert egész nap beszéltem. Nemhogy hazamenetel nem lesz, még minimum öt napig maradnom kell a kórházban. A kölykök és a Hajni nagyon hiányoznak, de el kell ismerjem, a legjobb helyen vagyok” – mondta rekedt hangon Majka, akit többen bekóstoltak amiatt, hogy magánszobában, másoktól elzárva gyógyul. Az előadó erre úgy reagált, hogy azoknak jár a magánszoba, akiket el akarnak dugni mások elől, mert a jelenlétük esetleg megzavarhatja a betegellátást.

Majka felesége és gyerekei is elkapták a koronavírust, de ők szerencsére nincsenek olyan rosszul, hogy kórházi ápolásra szorulnának.

Olvass még Majkáról az nlc-n:

majka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top