nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo kételyek között

Pumped Gabo: „Egy hete semmi buli, semmi gyúrás, barátnőzni is csak 8 előtt”

Pumped Gabonak nem tetszik a rendszer, ezért még egy sztorit megosztott.

Ahogy az egész ország, úgy Pumped Gabo is megszenvedte a tavaszi karantént, és ez most sincs másképp. A realitysztár mindennap, akár többször is jár konditerembe, így hideg zuhanyként érte, amikor kiderült, hogy többek között ezek is bezárnak. Gabo azóta többször is szidta az új rendszert a közösségi oldalán – a minap is ez történt, és még egy sztorit is megosztott hozzá.

„A minap történt velem egy sztori. Meglátogattam egy kedves barátnőmet késő délután. Szegényke lábadozott, kórházban volt, műtötték. (…) Átmentem megnézni, hogy minden rendben-e vele… Aztán elszundítottam véletlenül. Valamicskével 20:00 után ébredtem meg. Nos, vagyunk olyan jóban, hogy nem zavart haza, de mi lett volna, ha hazazavar ?? Én nem puncsolok senkinek. Mit mondok a rendőrnek?? Hiba a rendszerben??? Egy másik barátnőmnek írtam, aki nem annyira közeli, viszont a közelben lakott, hogyha kutyát sétáltat, esetleg sétáltassuk el az éjjel-nappaliig, hogy a gyúrós reggelimet meg tudjam venni, de ő nem írt vissza azonnal, szerintem bepalizott, és a Roni is zárva volt… borzasztó. Legalább akinek van töke elmenni a Roniig, annak legyen már nyitva. Nem?? Egy hete tart ez a cucc. Semmi buli, semmi gyúrás, barátnőzni is csak 8 előtt… olyankor kinek van kedve ?? Két opció, áthívod, átmész. Be kell vállalni. A pandemicnek köszönhetően csak Instán lehet udvarolni, meg a lépcsőházban, ha megtiszteled és lemész érte. És ha nem jött annyira be??? Nem olyan, mint a képeken?? Kerülgetés másnap reggelig. Ilyenkor opcionális az ex. Az őszi seasonal depression, kijárási tilalom, jelenlegi bizonytalan helyzet egyenes út az exekhez” – írta az Instagram-oldalán a nemrég Greenpeace-aktivistává váló Pumped Gabo. 

Hírességek és a koronavírus:

pumped gabo

Pumped Gabo (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top