nlc.hu
Sztárok

Palya Bea magánélete

Jeges fürdővel töltődik fel Palya Bea és a párja

Palya Bea és a párja elképesztő harmóniában élnek, ugyanúgy gondolkodnak a világról, még a légzésgyakorlatokat és a jeges vizes fürdőt is együtt élvezik.

Mostanában esténként A Konyhafőnök VIP versenyében főz az énekesnő, aki kirobbanó formában van. Palya Bea, aki nemrég új klippel jelentkezett, melyet a Hinta című dalához készített, és a mostani helyzetben is mindent megtesz, hogy energiával töltődjön fel és mozgásban maradjon.

„Mindennap mozgok, lehetőség szerint erdőben futok. Ha nem, akkor otthon edzek és néha jógázom. Vízközeli ember vagyok, van egy hideg vizes gyakorlatom. Ez áll egy légzésgyakorlatból, amit minden nap végzek a párommal. Amikor jön a hó és a hideg, mi pólóban futunk és ha lehet, megfürdünk majd a Balatonban.”

Palya Bea a magánéletéről, a dalairól mesélt

Palya Bea a magánéletéről, a dalairól mesélt

Az énekesnő nem azért posztolt korábban a meztelen fürdőzésről, hogy népszerűbb legyen, hanem azért, hogy felhívja arra a figyelmet, milyen nagyon sokat tehetünk a testünkért.

„Ezt a módszert Wim Hoftól tanultam, a ’Jégembertől’. Nálunk az ő technikája a mindennapok része. Most nagyon sok időt töltök a gyerekeimmel és a párommal is” – mesélt kendőzetlen őszinteséggel a mindennapjairól az énekesnő, aki egy cseppet sem bánja, hogy bepillantást enged a magánéletébe. Bea korábban is mesélt a szexuális életéről, az anyaságról, a testéről, az érzéseiről, mert szerinte ezek nem tabutémák.

„A pályám során szinte minden interjú során megkaptam, hogy nem félek-e attól, hogy a kitárulkozásom sebezhetővé tesz. Ha szélesen és tiszta szívvel tesszük ezt – hozzáteszem ebben is van egy határ – akkor a sebezhetőség erővé válik. Tartom a határt a saját történetemben. Úgy tűnik, hogy sok mindent elmesélek, de én mindig tíz lépéssel előrébb járok. Ez az én biztonságom, tudatosan mérlegelem, hogy mi az, amit elmondhatok és mi az, amit nem, mert esetleg bennem is annyira feldolgozatlan, sérülékeny, hogy azt még nem mutatom meg” – mondta Palya Bea a Friss Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának.

A jeges fürdőre mások is esküsznek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top