nlc.hu
Sztárok

A TV2 reagált Majka mondataira

A TV2 reagált Majka tegnapi kijelentésére

Majka tegnap elmondta, szeretne felhagyni a tévézéssel, ám erre egyelőre nincs lehetősége.

Majka két hete jelentette be, hogy koronavírusos, azóta pedig vlogolni kezdett, mindennap beszámol arról, hogy érzi magát. A bejelentése után pár nappal kórházba került, ahonnan a fia születésnapjára hazament, majd ismét visszakerült. Most is a kórteremben készíti a felvételeket, és elárulta többek között, hogy a közeljövőben szeretne felhagyni a tévézéssel, és megállni a saját lábán. Ahogy mondta, valami olyat szeretne, „ami független, sokkal kevesebbet fizet, viszont boldogabbá tud tenni. Ez a legfontosabb az életben.”

A TV2 gyorsan reagált a kijelentésére, hiszen velük áll szerződésben a rapper. „Majkával élő szerződésünk van, így amint felmerül egy számára testhezálló feladat, akkor egyeztetünk vele, ahogy eddig is, hiszen jó kapcsolatban vagyunk. Természetesen, ha úgy érzi, hogy pihenni szeretne a szerződése lejárta után, az az ő döntése” – árulta el közleményében a Blikknek a csatorna.

majka

Majka (Fotó: Smagpix)

Sztárok és a koronavírus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top