nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP: senki nem esett ki

A Konyhafőnök VIP: senki nem esett ki egy váratlan esemény miatt

Nem várt fordulatot hozott A Konyhafőnök VIP végjátéka: magától összetört egy üvegtál, a zsűri nem tudott kóstolni, ezért senki nem esett ki a versenyből.
Hujber Ferenc és Horváth Cintia

Csapatban versenyeztek a középdöntőbe jutásért a sztárok A Konyhafőnök VIP tegnapi adásában. Rácz Jenő beosztotta kettesével a hírességeket, Fördős Zé hírhedt csengője pedig visszatért.

Varga Miklós Sipos Petivel, Horváth Cinti Hujber Ferivel, Pokorny Lia Palya Beával, Oroszlán Szonja pedig Feke Pállal szállt harcba a továbbjutásért. A legjobban teljesítő páros párbajon dönthette el, hogy ki az, aki egyenes ágon kerül a középdöntőbe.

A végjáték azonban nem várt fordulatot hozott, ilyen sem volt még A Konyhafőnök VIP történetében. Horváth Cinti és Hujber Feri párosa közül senkinek sem kellett elhagynia a konyhát, mert egy nem várt anyaghiba miatt eltört a tálalójuk. Így a zsűri nem tudott kóstolni, ezért azt a döntést hozták, hogy pénteken egyéniben, de egy közös pulton osztozva, mindketten versenyezhetnek tovább.

A legjobban teljesítő páros pedig az egyenes ágú továbbjutásért párbajozott. Oroszlán Szonjának és Feke Pálnak 8-8 perce volt egy lazacsaláta elkészítésére. Végül a zsűri Feke Pált juttatta tovább, ő már középdöntős!

Korábbi izgalmak A Konyhafőnök VIP-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top