nlc.hu
Sztárok

Titkos sztáresküvők

Sztárpárok, akik titokban mondták ki az igent!

Voltak, akik az otthonukban, mások egy eldugott kis kápolnában fogadtak örök hűséget egymásnak, és előfordult, hogy még a meghívott vendégek sem tudtak arról, hogy esküvőre érkeznek. Ezek a sztárpárok nem kértek a nyilvánosságból az esküvőjükön. Csak utóbb árulták el a világnak, hogy házasságot kötöttek. 

Margot Robbie és Tom Ackerley

Margot Robbie 2013 óta alkotott egy párt Tom Ackerley brit filmrendezővel, akivel aztán 2016 decemberében, a színésznő hazájában, Ausztráliában, titkos esküvőn mondták ki a boldogító igent. A ceremóniára 50 vendég volt hivatalos, de a pontos helyszínt még nekik sem árulták el előre, hanem buszokkal szállították oda őket, azzal a kitétellel, hogy okostelefont vagy más képrögzítő készüléket nem vihetnek magukkal. Utóbb a színésznő és férje is megosztottak egy-egy képet az Instagram-oldalukon az esküvőről, így tudta meg a világ, hogy immár házasok.

Margot Robbie és Tom Ackerley (Fotó: Instagram/Tom Ackeley)

Margot Robbie és Tom Ackerley (Fotó: Instagram/Tom Ackeley)

Benji Madden és Cameron Diaz

Benji Madden és Cameron Diaz minden idők legrövidebb, mindössze 17 napos sztárjegyessége után 2015. január 5-én fogadtak örök hűséget egymásnak egy privát ceremónián, a színésznő Beverly Hills-i otthonának nappalijában, barátaik körében. Diaz koszorúslányai a sógornője, Nicole Richie és Drew Barrymore voltak. A házaspárnak nemcsak az esküvőt sikerült titokban tartania, de később azt is, hogy gyermekük születik. Idén  január 3-án hozták csak nyilvánosságra, hogy 4 nappal korábban világra jött kislányuk, Raddix Chloe Wildflower Madden. A csöppséget valószínűleg béranya hordta ki. 

Cameron Diaz és Benji Madden

Cameron Diaz és Benji Madden (Fotó: Donato Sardella/Getty Images for REVOLVE)

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunis és Ashton Kutcher 2014 februárjában jegyezték el egymást, néhány hónappal később pedig világra is jött első gyermekük, Wyatt. Először az év decemberében, majd 2015 márciusában röppentek fel olyan pletykák, miszerint a sztárpár összeházasodott. Bár a mai napig sem lehet biztosan tudni, mikor és milyen körülmények között került sor a titkos esküvőre, a legvalószínűbb verzió szerint 2015 júliusában a függetlenség napja alkalmából partit rendeztek otthonukban és a meghívottak is csak a helyszínen tudták meg, hogy valójában a menyegzőjükre érkeztek.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunis és Ashton Kutcher (Fotó: C Flanigan/FilmMagic)

Beyoncé és Jay-Z

Beyoncé és Jay-Z 2008. április 4-én, a rapper New York-i luxuslakásában, 40 barátjuk jelenlétében kötötték össze az életüket és ugyanitt tartották a lagzit is. Az énekesnő menyasszonyi ruháját az édesanyja, Tina tervezte és készítette el, de a vacsorán felszolgált ételek többségét is a családtagok főzték. A sztárpár 2018-ban, tízéves házassági évfordulója alkalmából megújította házassági esküjét.

Beyoncé és Jay Z

Beyoncé és Jay-Z (Fotó:Larry Busacca/PW18/Getty Images for Parkwood Entertainment)

Gisele Bündchen és Tom Brady

Gisele Bündchen és Tom Brady 2009-ban nem csupán egy, de két titkos esküvőt is tartott. Az első szertartásra Santa Monicában, egy kis katolikus templomban került sor, míg a másodikra a pár Costa Rica-i nyaralójában. Az első esküvői fotót a szupermodell csak öt évvel később tette közzé Instagram-oldalán, azt azonban máig sem lehet tudni, hogy ki tervezte a menyasszonyi ruháját.

Gisele Bündchen és Tom Brady

Gisele Bündchen és Tom Brady (Fotó: Instagram/Gisele Bündchen)

Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake Lively és Ryan Reynolds 2012-ban vintage stílusú ceremónián, egy charlestoni ültetvényen házasodtak össze, mely annak idején a Szerelmünk lapjai című film forgatási helyszíne is volt. Az esküvőről az azóta eltelt években sem árultak el túl sok részletet. Idén azonban kiderült, hogy az említett ültetvényen egykor rabszolgákat dolgoztattak. Reynolds ennek kapcsán úgy nyilatkozott, ennek ismeretében már nagyon megbánták a helyszínválasztást, ugyanitt elárulta azt is, hogy azóta már egy második esküvőjük is volt, melyet az otthonukban tartottak meg.

Ryan Reynolds és Blake Lively

Ryan Reynolds és Blake Lively (Fotó: Steven Ferdman/Getty Images)

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi 2019 szeptemberében jelentették be az eljegyzésüket, ám az esküvőt háromszor is el kellett halasztaniuk, kétszer az ara apja körüli botrányok, egyszer pedig a koronavírus-járvány miatt. II. Erzsébet kedvenc unokája és az olasz üzletember végül május 29-én a windsori Szent James kápolnában, szűk körben, a nyilvánosság teljes kizárásával tartott ceremónián fogadtak örök hűséget egymásnak. A Norman Hartnell tervezte menyasszonyi ruhát az ara II. Erzsébettől kapta kölcsön, aki az Arábiai Lawrence című film 1966-os premierjén viselte azt.

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi (Fotó: Instagram/The Royal Family)

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt sokáig feleslegesnek tartották, hogy hivatalosan is összekössék az életüket, végül 2014. augusztus 23-án, franciaországi birtokukon, egy titkos ceremónián mégis megtették. Az esküvőre csak néhány tucat barátjuk volt hivatalos, a menyasszony édesapja viszont nem vett rajta részt. A színésznő ruháját Luigi Massi, az Atelier Versace vezető szabója készítette, a fátylat pedig Angelina és Brad gyermekeinek rajzai díszítették. Két évvel később aztán Brangelináék bejelentették, hogy válnak. 

Brad Pitt és Angelina Jolie

Brad Pitt és Angelina Jolie (Fotó: Profimedia)

Kasza Tibor és Darai Andrea

A hazai sztárvilágban is akadnak olyanok, akik a titkos esküvő mellett döntöttek. Kasza Tibi 2017 tavaszán a Nagy Duett színpadán, egy ország szeme láttára, élő egyenes adásban kérte meg szerelme, Darai Andrea kezét. Elterelés gyanánt az esküvőt 2018 januárjára, Thaiföldre tervezték, ám végül a legnagyobb titokban még az év szeptemberében, amerikai útjukon, a Grand Canyon felett házasodtak össze. Az örömhírt mintegy másfél hónappal később aztán a nyilvánossággal is megosztották. 

Kasza Tibor és Darai Andrea

Kasza Tibor és Darai Andrea (Fotó: Smagpictures.com/ Zoltán Nagy)

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudia és Pataki Ádám is titokban mondták ki a boldogító igent 2018 nyarán. A pár egy csütörtöki napon, a tanúk és a közeli családtagok jelenlétében, polgári szertartáson kötötte össze életét, a lagzit pedig két nappal később, szintén szűk körben tartották meg.  

Liptai Claudia esküvő

Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője (Fotó: Story magazin)

Még több sztárszerelem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top