nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila dühöngése

Ambrus Attila ismét dühöngött, a csapattársai nem nézik jó szemmel a kirohanásait

A Farm VIP piros csapata már nehezen bírja Ambrus Attila dühkitöréseit.

Drámában és feszültségben nincs hiány a Farm VIP-ben: sokszor nem csak a két rivális csapat között, de csapaton belül is sok volt a vita. Ambrus Attila gyakorlatilag mindenkivel összeveszett már az első héten, a mai adás előzetesében pedig láthatjuk, hogy ismét óriási balhé alakult ki, főleg Kerényi Miklós Máté és a Viszkis között. A látottak alapján Ambrus nehezen viseli el, ha nem az van, amit ő szeretne, a kirohanásait pedig egyre nehezebben viselik a csapattársai.

A Farm VIP kísérőműsorában beszéltek arról, hogy miért volt közöttük ennyi vita.

„Sajnos rengeteg rossz tulajdonságom van, az egyik az, hogy nagyon hamar ugrok. Másrészt, nekem van egy alapkoncepcióm, hogy a hogyanra koncentrálok, hogy miként oldok meg egy problémát. (…) Vivi nem akarta elengedni a tüzet, saját magára, az ő egójára koncentrált, és ilyenkor az ember befeszül. Utólag rájöttem arra, hogy ostoba voltam, és nem kellett volna ilyen csacsiságba belemennem, de nyilván tanul az ember” – mondta a műsorban Ambrus Attila.

ambrus attila

Ambrus Attila (Fotó: TV2)

Olvass még a Farm VIP-ről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top