nlc.hu
Sztárok

Papadimitriu Athina koronavírusos

Papadimitriu Athina: „39 fokos lázzal feküdtem, az ájulás hatá­rán voltam”

Papadimitriu Athinát sem kímélte a koronavírus, borzasztó állapotban volt a színésznő.

Sok híresség átesett már a koronavíruson, a magyar sztárokat sem kímélte a járvány. Aki megfertőződött, megosztotta a tapasztalatait a követőivel – voltak olyanok, akik nagyon rossz állapotba kerültek, de akadtak tünetmentes esetek is. Papadimitriu Athina is elkapta a koronavírust, most beszélt először az állapotáról. 

„Úgy kezdődött, hogy az első öt napon harminckilenc fokos lázzal feküdtem, gyakorlatilag az ájulás hatá­rán. Sem enni, sem inni nem tudtam, a mosdóba kúszva mentem ki. A láz után maradt a végtagfájdalom és a végtelen levertség, erőtlenség. Tizenkét napon át voltam ebben az állapotban, sokszor azt sem tudtam, nappal van, vagy éjszaka. A legutáltabb ellenségeimnek sem kívánom azt az érzést, amit megéltem. A legszörnyűbb az volt, hogy úgy éreztem, nincs testem. Volt talpam, bokám és egy agyam, amivel azon gondolkodtam: hova tűnt a testem? Vajon túlélem ezt az egészet? Rettenetes volt! Kimerítő, elkeserítő, félelmetes, borzasztó. Fetrengtem a fájdalomtól” – nyilatkozta a Borsnak a Drága örökösökben is látható színésznő. 

papadimitriu athina

Papadimitriu Athina (Fotó: Smagpix)

Koronavírusos sztárok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top