nlc.hu
Sztárok

Gergely Róbert nehéz helyzetben

Szebeni István segít a nehéz helyzetbe került Gergely Róbertnek

Gergely Róbert lángosfutárnak állt, hogy fenn tudja tartani magát.

A szórakoztató-és vendéglátóipart szinte teljesen maga alá gyűrte a koronavírus, sok magyar zenész lett munkanélküli, ugyanúgy, ahogyan a háttérben dolgozók is. Három hete ismét betiltották a koncertek megrendezését, így többek között a nemrég A Konyhafőnök VIP-ben szereplő Gergely Róbertnek is új munka után kellett néznie. Elege lett a tétlenségből, így lángost fog szállítani Törökbálinton. A hír Szebeni István érdeklődését is felkeltette, aki segíteni szeretne a művészen.

Gergely Robi làngosfutárkodik. Szeretem és rendkívül tisztelem azokat, akiknek nem büdös a munka, bármiről legyen szó....

Közzétette: Szebeni István – 2020. november 25., szerda

„Gergely Robi lángosfutárkodik. Szeretem és rendkívül tisztelem azokat, akiknek nem büdös a munka, bármiről legyen szó. Hiszek abban, hogyha valaki tesz magáért, arra felfigyelnek és segítik. Gergely Robi 40 év énekes-színészi karrier után, 60 felett is beleállt az Élet adta nehézségekbe.Mi szervezünk egy ingyenes, online karácsonyi műsort, amelyben olyan sztárok lépnek fel, mint a Korda házaspár, Szulák Andi, Varga Feri-Balássy Betty, Gájer Bálint. És most beszéltem Gergely Robival. Őt is felkértük, és megtisztel, Ő is elvállalta a szereplést. Ugyan a közönség a laptopok és telefonok előtt ül majd, de mi is adhatunk egy picit” – írja a közösségi oldalán a TV2 híradósa. 

Sztárok és a koronavírus: 

szebeni istván gergely róbert

Szebeni István szívesen segít Gergely Robinak (Fotó: Smagpix / Facebook / nlc montázs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top