nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic barátja ittasan vezetett.

Gabriela Spanic barátját ittas vezetés miatt kapcsolták le Budapesten

Gabriela Spanic régi jó barátja nem tudta, hogy Magyarországon zéró tolerancia van, ittas vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök.
Gabriela Spanic

Gabriella Spanic egyik nagyon jó barátja, a Mexikóban élő, de olasz állampolgár Roberto nemrégiben csak azért utazott Budapestre, hogy meglátogassa a Dancing with the Starsban szereplő színésznőt.

Húsz éve jóban vannak, ezért november 19-én Gabriela otthonában találkoztak, beszélgettek, Roberto pedig megivott egy pohár bort. A férfi a kora esti órákban autóval indult haza, ám mindössze egy sarokra a hoteltől a rendőrök igazoltatták, és a szonda kimutatta, hogy Roberto ivott – írja Ripost.

„Elmondták neki, hogy Magyarországon, ha vezet valaki, egyetlen kortyot sem ihat, ezt sajnos sem ő, sem Gaby nem tudta. A színésznő nem ült a kocsiban, gyalog ment oda a helyszínre, amikor megtudta, mi történt”

– írta az eset kapcsán Gabriela Spanic menedzsmentje, hozzátéve, hogy Roberto csupán egyetlen pohár bort ivott, mert tudta, hogy vezet még.

Végül vért vettek Robertótól, és kifizette a kiszabott büntetést.

Még több cikk Gabriela Spanicról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top